maanantai 9. helmikuuta 2015

Tähtitarjous!

Tähtitarjous Ultra Smoothing Eye Serumista on vielä voimassa tämän viikon eli 15.2 saakka. Ultra Calming Eye Serumin hinta on nyt 69€ (85€) ja saat vielä lahjaksi matkakoot Multivitamin Power Firm silmänymp.voiteesta ja Ultra Calming Mist hoitosuihkeesta. Tuotteiden arvo on 45€.

Ultra Smoothing Eye Serum on suomalaisten tyypillisiin iho-ongelmiin, kuin tehty. Ohut silmänympärysiho kuivuu ja rohtuu ensimmäiseksi meidän talvisessa ilmastossa. Ei tarvitse olla edes atoopikko, kun silmänympärykset kuivuu lähes rikki ilmaston rasituksista. Ikäkin vaikuttaa tähän kuivumiseen, koska estrogeenin väheneminen ohentaa ihoa ja eniten se vaikuttaa jo muutenkin ohuella silmänympärysiholla. Viime vuosien aikana olen laittanut merkille, että asiakkaani jotka ovat työssä paikassa jossa on homepölyä saavat yleensä ensimmäisenä silmänympärysihottuman ennen, kuin iho muuten oireilee. Ultra Calming Eye Serum on ohut geelimäinen tuote, joka tuntuukin luomella ihanan viilentävältä.

Mitään ihottumaongelmaa ei tarvitse olla, koska Ultra Calming Eye Serum on rauhoittavan vaikutuksensa lisäksi turvotusta poistava, kiinteyttävä ja ryppyjä siloittava. Sen ihosolukkoa vahvistava vaikutus ehkäisee hyvin kuivuudesta johtuvia pikkuryppyjä. Yli nelikymppiselle kuivaihoiselle asiakkaalle on talvella tehokas hoitosysteemi laittaa Ultra Calming Eye Serumin päälle Multivitamin Power Firmiä. Tuosta Multivitamin Power Firmistä saat matkakoon joka riittää parin viikon käyttöön, siinä ajassa ehdit jo huomata vaikutuksen. Silmänympärykset ovat kaikilla ensimmäiseksi rypistyvä alue ja sen ohentumista kannattaa hidastaa kaikin mahdollisin keinoin. Paras konsti saada vahvistava vaikutus on käyttää näin sydäntalvella aamuin, illoin Ultra Calming Eye Serum ja Multivitamin Power Firm päällekäin. Yksi pakkaus kumpaakin riittää noin 10-12 viikkoa eli juuri sopiva annos Suomen pahimpiin pakkaskuukausiin.

Tähtitarjouksen mukana saat vielä matkakoon Ultra Calming Mist hoitosuihkeesta, joka riittää kolmisen viikkoa. Tämä kosteuttava ja rauhoittava herkän ja couperoottisen ihon hoitosuihke on hyvä lisä tehokkaaseen kotihoitoon. Älä ohita tarjousta, vaan hyödynnä hintaetu. Muistathan ettei meidän verkkokaupassa mene posti-tai toimituskuluja. Maksat vain tilaamastasi tuotteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti