perjantai 1. tammikuuta 2016

Aloita tipallinen tammikuu!

Kaikkialla toitotetaan tipatonta tammikuuta, mutta minä kehoitan nimenomaan tipalliseen tammikuuhun. Nyt vasta alkoi talven normaali pakkaskausi ja iho tarvitsee tehotippoja voiteen lisäksi. Pelkästään paksumpi voide ei auta asiaan, vaan tehotipat jotka sitovat ihon kosteutta estävät parhaiten ihon kuivumista. Kosteuttaminen kannattaa aloittaa jo ennen, kuin iho alkaa kiristyä ja hilseillä, koska ennalta ehkäisy tehoaa parhaiten.

Pakkanen ja kuiva sisäilma haihduttaa ihosta kosteuden ja sitä kautta alkaa iho ohentumaan ja rypistymään. Tehokkain kosteudenlisä on Skin Hydrating Booster (94€) joka sisältää puhdasta hyaluronihappoa ja se on paras mahdollinen kosteuttava raaka-aine. Skin Hydrating Booster sopii myös silmienympärille ja sitä käytetään aamuin illoin. On ihotyyppi, tai ihon tilanne mikä hyvänsä se hyötyy kosteudesta joten nämä tipat ovat taatusti hyväksi kaikille. 

3 kommenttia:

 1. Olipa hauska otsikko. Skin hydrating booster kuuluu aina talvella ihonhoitooni ja ilman sitä olisi varmaan ihan rusinana. Joudun olemaan lentokoneessa paljon ja silloin lisään boosteria, joka vessakäynnillä ellei iholla ole meikkiä. Antioxidant hydramist, boosteri ja climate control huulirasva on perussetti mikä on aina lentolaukussa.


  Kiitos tästä blogista ja hyvistä neuvoista. Olet paras kosmetologi jota olen koskaan käyttänyt. T. Jenni

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuistasi. Suosittelen lentomatkalle juuri tuota tuotevalikoimaa. Antioxidant Hydramistiä saa matkakokoisena ja sen saa ottaa mukaan koneeseen. Jos kyse on pitkästä lentomatkasta ja aikoo tehdä meikin ennen laskeutumista, niin Daily Resurfacer hoitotassu on hyvä antamaan tasaisen ja sileän pohjan meikille.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Jouduin menneenä vuotena muutaman kerran sairaalaan pikkuleikkauksen takia ja pari päivää siinä ilmastoinnissa saa ihon kinnaamaan kunnolla ja hilse vaan pölisee. Otinkin mukaan Inkerin neuvosta Hydramistsuihkeen ja Hydrating boosterin ja säästyin niiltä ongelmilta.
  Kun on muutenkin kipeä ja tokkurainen kiristävä ja kutiseva iho tuntuu ihan sietämättömältä. Sitä kun vielä kunnolla raapii, niin jäljetkin näkyy monta päivää.

  VastaaPoista