tiistai 12. tammikuuta 2016

SkinPerfect Primer sk 30 hoitaa ja kaunistaa

Meikinpohjustusaine SkinPerfect Primer sk 30 tuli myyntiin 2013 ja se on ollut siitä lähtien aina Dermalogican kolmen eniten myydyn tuotteen joukossa Suomessakin. Meillä se kilpailee ykköstilasta Intensive Moisture Balancen kanssa. Harvoin on uutta tuotetta otettu niin nopeasti omaksi, kuin SkinPerfect Primer sk 30.

Nyt, kun Suomen talvi näyttää normaalit tapansa ja pakkanen rasittaa ihoa on SkinPerfect Primerin sk 30 käyttö tosi tarpeellista. Se ei ole pelkästään kaunistava voide ja jättää erittäin hyvän suojapinnan iholle. Tarkoitus on, että SkinPerfect Primer levitetään aamuisin kosteusvoiteen päälle ja sitten primerin päälle meikki. Primer sulaa ihon pintaan ja estää kosteuden haihtumista ja suojaa ihoa tuulelta, pakkaselta ja auringolta. Moni asiakas käyttää SkinPerfect Primeriä pelkästään meikkinä, koska se jättää niin kauniin tasaisen ihon pinnan. Niinkin sitä voi käyttää, mutta vielä paremmin iho kestää pakkasta, jos primerin päälle lisätään, vaikka YB:n mineraalimeikki.

Itse en enää koskaan tee meikkiä ilman SkinPerfect Primeriä, joka sopii erinomaisesti kuivalle iholleni. Se lisää vielä suojaa ja kosteutta muiden tuotteiden päällä. Dermalogicalle on tulossa vielä yksi meikinpohjustusaine eli Hydrablur Primer, mutta sen lanseerauspäivää ei ole vielä kerrottu. Uskon kuitenkin sen tulevan kevään aikana myyntiin. Saimme sitä kokeiluun maailmankongressissa ja se vaikutti erinomaiselta tuotteelta. Se on täysin väritön voide, joka kuitenkin tasoittaa ja siloittaa ihon väriä. Hydrablur Primer on aivan ainutkertainen uutuus, koska se vaikuttaa, kuin meikki, mutta näyttää tavalliselta voiteelta. Toivotaan, että saamme sen käyttöön mahdollisimman pian.

3 kommenttia:

 1. Skin Perfect Primer on loistava tuote.

  Mutta niin on uusi Overnight Retinol Repairkin. Olen laittanut sitä saamastani näyteestä (kiitos) nyt kolmena iltana. Iho on käsittämättömän sileän ja kiinteän tuntuinen. Meikki levttyy kuin unelma. Kasvot näyttävät tosi virkeiltä, vaikka olen paahtanut yötä myöten töitä.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Kun käyttää Overnight Retinol Repairia ja tulee nanolift-hoitoon, niin jätetäänkö silloin kuorinnat tekemättä hoidossa? Vai pitäisikö olla muutama päivä käyttämättä sitä voidetta ennen hoitoa? Ei kai, olisi siitä varmaan mainittu.

  VastaaPoista
 3. Kasvohoitojen yhteydessä teen kuorinnan ihon tilanteen mukaan, vaikka kotona on käytössä Overnight Retinol Repair. Hoitokäytössä on tuotteita jotka toimii kuorinnan tavoin, mutta sopivat yhteen retinolivoiteen kanssa. Niiden asiakkaiden jotka ovat ostaneet Overnight Retinol Repairin jostain muualta kannattaa sen käytöstä mainita. Meiltä ostettujen tuotteiden käytön tiedänkin. Voidetta voi käyttää aivan normaalisti, vaikka onkin tulossa kasvohoitoon.

  Jos kasvohoitoon menee muualle, kuin meille on parempi ettei tehdä mitään kuorintaa, koska yhteisvaikutuksia ei tiedetä.

  Inkeri

  VastaaPoista