perjantai 8. tammikuuta 2016

Overnight Repair Serumia voi käyttää talvella päivälläkin

Overnight Repair Serum (98€) on monen asiakkaan lempituote ja itse ihastuin siihen totaalisesti, kun se tuli Suomeen muutama vuosi sitten. Se sisältää vitamiinipitoista arganöljyä, joka on ihanan ravitsevaa pakkasen kuivattamalle iholle.

Suomen ilmastossa pitää kaikkien kosmeettisten tuotteiden käyttöohjeet miettiä uusiksi, koska ne ovat tehty aivan erilaisiin olosuhteisiin. Ei ole montaa maailmankolkkaa missä on näin pitkiä kylmiä kausia ja puolenvuoden sisälämmitys rasittamassa ihoa. Tämä Overnight Repair Serum on nimensä mukaisesti alunperin tarkoitettu tehohoidoksi yökäyttöön. Sen imeytyvyys on parhaimmillaan yöllä, kun ihon pintalämpötila muuttuu nukkuessa. Overnight Repair Serum levitetään iltaisin puhtaalle iholle ja sen päälle ihotyypin mukainen kosteusvoide.

Nyt tätä amerikkalaisten käyttöohjetta kannattaa hiukan muuttaa ja käyttää Overnight Repair Serumia aamuin illoin. Se on aivan ihanan siloittava kuivalle ja pintakuivalle iholle pakkasaamuna ja pitää ihon kuivuuden kurissa koko päivän. Tuosta vaikutuksesta ehkä hiukan menetetään, kun ihon lämpötila ei vastaa päivällä ihan samaa, kuin nukkuessa. Menetys ei kuitenkaan ole kovin suuri, koska öljymäisyys taas toimii pakkasta vastaan niin hyvin. Yksi tärkein syy miksi Amerikassa Overnight Repair Serumia ei päiväksi suositella on se, että öljy on liian täyteläistä meikin alle. Ihan totta se onkin, että Kalifornian kuumuudessa meikki ei pysy mattapintaisena öljymäisen tuotteen päällä. Meillä ei tätä ongelmaa todellakaan ole ainakaan talvella. Overnight Repair Serumhan imeytyy erinomaisen hyvin ja itselläni ainakin meikki pysyy ihan yhtä hyvin, kuin muidenkin tehotippojen kanssa. Ehkä ihan öljyisen rasvaisella iholla voi olla lievää kiiltelyä iltapäivästä, mutta muutenhan näillä pakkasilla kaikki imeytyy mitä iholle laittaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti