sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Ripsiväri ei näytä hyvältä kulmakarvoissa

Aamuisin meikkiä tehdessä haluaa yleensä toimia mahdollisimman nopeasti ja siksi monet laittavat ripsivärillä kulmatkin ettei tarvitse etsiä kulmakynää. Ehkei aina tule edes ajatelleeksi meikkien eroja, vaan ne mielletään samoiksi väreiksi kaikki. Kuitenkin ripsiväri ja kulmakynä on niin eri asia ettei ne missään tapauksessa korvaa toisiaan.

Yleensä ripsiväri on mustaa, tai hyvin tumman ruskeaa ja se ei kulmavärinä sovellu, kuin ihan mustatukkaiselle. Ripsivärin tarkoitus on tuuhentaa ja pidentää ripsiä, mutta sama vaikutus ei näytä hyvältä kulmakarvoissa. Ripsivärillä tulee myös kulmakarvat paksuiksi tönköiksi ja se näytä hyvältä. Ellei kulmakynää jostain syystä ole saatavilla on ruskea luomiväri parempi hätävara, kuin ripsiväri. Ehdottomasti parasta on käyttää kulmiin, vaan siihen tarkoitettuja meikkejä. Youngbloodin Brown Artiste Sculping Pen(39€) on paras kulmakynä mitä olen käyttänyt ja se kannattaa hankkia.

Joskus asiakkaat valittaa, kun kulmakynällä ei saa tehtyä silmien rajauksia. Ei saakkaan, koska nekin on kaksi eri asiaa. Kulmakynä on laadultaa kovempi, että se levittyy hyvin kulmakarvoihin. Se on taas ihan liian kova kynä silmäluomeen ja yleensä siitä ei mitään väriä tartukaan iholle. Parempi on hankkia joka tarkoitukseen oma tarvike, että meikin saa kunnolla tehtyä.

1 kommentti:

  1. Hihitin, en oo koskaan käyttänyt ripsaria kulmiin...mutta isäni on ja myös partaansa. Äiti ei ollut asiasta iloinen. Hassu mies! Ps.isä on tosi tumma että ei tässä lookista näyttänyt kohtuuttoman pahalta.

    VastaaPoista