tiistai 19. tammikuuta 2016

Ihonhoito-ohjeet pakkasen kuivattamalle iholle

Lähes kaikilla alkaa ihonpinta kiristyä ja hilseillä tässä vaiheessa, kun sisäilman kuivuus haihduttaa ihon kosteuden ja lämmönvaihtelut rasittaa muuten. Iho voi olla tyypiltään rasvainen, mutta kosteus alkaa puuttumaan se aiheuttaa kutinaa ja kiristystä. Meikki ei levity hyvin, vaan jää kasoihin hilsehtiviin kohtiin ja iho näyttää kirjavalta.

Vakioasiakkaittemme kohdalla näen, että säännöllinen oikein suunniteltu hoito-ohjelma estää nämä talven ongelmat. Vakioasiakkaiden ihon tilanne ei paljoa muutu on sitten talvi, tai kesä, kun iho on tasapainossa. Ihonhoitoon pitää kuitenkin panostaa enemmän talvella ja lyhentää hoitojen välejä. Sellaiset lukijat, jotka ei ole vielä tutustuneet Dermalogicaan voivat aloittaa sen nyt. Ellei pääse kasvohoitoon, tai meille Nanolift hoitoon pahimmat pakkasongelmat voidaan estää hyvällä kotihoidolla. Tarkista ensimmäiseksi ettei puhdistusaineesi ole liian kuivattava. Pahin virhe kotihoidossa on liian vahva pesuaine, joka vie iholta suojakalvon ja altistaa sen vielä pahemmin kuivuudelle. Vaihda puhdistusaineet Precleanse (55€) ja Essentiel Cleansing Solution (250ml 42€, 500ml 60€) tai Ultra Calming Cleanser (250 ml 51€, 500ml 74€) yhdistelmään. Jo pelkästään vaihtamalla puhdistusmenetelmän jää pahin kiristely pois.

Aivan kaikki ihotyypit hyötyvät Skin Hydrating Boosterista (94€) ja pidän ihan välttämättömänä, että kaikki käyttäisivät yhden pullon tätä tehotippaa talven aikana. Se sisältää puhdasta kosteutta, joka sopii acneihollekin. Skin Hydrating Booster on myös siitä hyvä, että se käy silmienympärille ja sitä pitää käyttää aamuin illoin. Tässä kohtaa muistutan, että hyviä aineita on turha ostaa, jos niitä käyttää silloin tällöin. On ihan rahan tuhlaamista ellei ota tuotteesta kaikkea tehoa irti. Puolet hoidosta menee hukkaan, jos tehotippaa ei käytetä joka päivä. Pitää myös muistaa, että Skin Hydrating Booster ei riitä yksinään, vaan sen päälle laitetaan hoitovoide. Ellei voi ostaa sekä tehotippaa ja hoitovoidetta kannattaa ostaa ensin hoitovoide. Lähes kaikille ihotyypeille sopii Intensive Moisture Balance (50ml 59€, 100ml. 85€) ja sitä voi käyttää yöksi ja päiväksi. Ihon kuivuutta hoitaessa ei ole järkevää siirtyä vain paksumpaan voiteeseen, vaan lisätä voiteen alle tehotippa.

Juuri tähän vuodenaikaan suojaava Barrier Repair (62€) on erittäin tärkeä hoitotuote. Se vahvistaa ihon omaa suojakalvoa ja hidastaa kosteuden haihtumista. Barrier Repair estää ihon ohentumista ja couperosan syntyä lämmönvaihteluiden yhteydessä. Silloin, kun ulkoilee paljon ja esimerkiksi kävelee työmatkat kelissä, kuin kelissä Barrier Repair on välttämätön. Se ei estä jäätymistä, mutta vähentää todella paljon pakkasen ahavoittavaa vaikutusta ja lämmönvaihteluiden rasitusta ihossa. Barrier Repair sopii kaikille ihotyypeille ja se laitetaan kaikkien muiden tuotteiden päälle aamuin illoin.

Näillä ohjeilla selviää ihan kaikki. Tarkista ensin puhdistusaineiden sopivuus ja hanki sitten Skin Hydrating Booster tehotippa. Tehotipan päälle Intensive Moisture Balance ja vielä päälimmäiseksi Barrier Repair.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti