keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Käytä tehotippoja säännöllisinä kuureina

Onneksi pyhät ovat nyt ohitse ja loppiaisen jälkeen alkaa normaali arki ja tavallinen elämä. Onhan kiva juhlia joulua ja nautti ylimääräisistä vapaapäivistä, mutta päivät menee ihan sekaisin. Arkipyhät sekoittaa, niin ettei tiedä mikä päivä on ja veltot pyhäpäivät tuo huonon omantunnon.

Ihonkin hoidossa rutiinit ovat tärkeitä. Mikään tuote ei vaikuta kunnolla, jos niitä käytetään silloin tällöin. Tähän vuoden aikaan kaikille sopiva tehotippa on Skin Hydrating Booster (94€) ja siitä saadaan paras tulos säännöllisellä käytöllä. Tehotippoja käytetään ikään, kuin lääkekuuria, jos antibioottikuuriakaan syö säännöllisesti sen teho vähenee. Samoin käy kosmetiikan tehotuotteiden kohdalla. Skin Hydrating Booster sisältää pääasiassa hyaluronihappoa, joka on hyvin saman kaltaista kun ihosolukon oma soluväliaine. Hyaluronihapolla ei ole mitään tekemistä happojen kanssa, vaikka nimessä happosana onkin.

 Skin Hydrating Booster levitetään pesun jälkeen puhtaalle iholle ja se imeytyy ihosoluihin. Ihosolukko uudistuu jatkuvasti ja nuorella iholla uusia soluja syntyy parin, kolmen viikon välein. Uusi, juuri syntynyt iho solu on kuin geelillä täytetty ilmapallo, joka on joustava ja pehmeän pyöreä. Näiden nopeasti uudistuvien ihosolujen ansiosta nuoren iho on sileä ja joustava. Ikääntyessä solumuodostus hidastuu ja iholle jää paljon kuolleita ja puolikuolleita soluja. Tämä puolikuollut solu on, kuin kuihtunut ilmapallo joka on löystynyt, litteämpi ja joustamaton. Siksi ikääntyvä iho menettää joustavuuttaan ja pehmeyttään.

Skin Hydrating Boosterin hyaluronihappo lisää ihosolukon soluväliaineen määrää ja laatua. Hyaluronihapon avulla ihosolut pysyvät pitempään joustavina, pyöreinä ja pehmeinä. Jos Skin Hydrating Boosteria laitetaan, vaan silloin tällöin sen vaikutus ei tule kunnolla esiin. Sitä pitää käyttää 3-4 päivää aamuin illoin, että ihosolu imee tarpeeksi hyaluronihappoa ja sileys ja pehmeys alkaa tuntua ja näkyä iholla. Tätä tulosta ylläpidetään, kun Skin Hydrating Boosteria käytetään säännöllisesti. Hyaluronihappo sitoo itseensä solukon omaa kosteutta, niin ettei se haihdu niin helposti pois ihosta. Se on todella tärkeä vaikutus meidän kuivassa sisäilmassa. Skin Hydrating Booster siis lisää ihoon kosteutta, mutta estää myös ihon oman kosteuden haihtumista. Näin iho pysyy sileänä ja pehmeänä eikä hilseile ja rypisty. Yksi pullo Skin Hydrating Boosteria riittää noin 4-10 viikkoa aamuin illoin käytettynä. Riippuu paljon ihon kuivuudesta ja ihotyypistä miten kauan kosmeettinen tuote riittää.

6 kommenttia:

 1. Kollegani puhuivat eilen kovasta pakkasesta ja sen vaikutuksesta ihoon (kuivuutta ja punoitusta). Eräs mainitsi ettei pakkasella saa ihoon laittaa mitään vesipohjaista tuotetta kun se mukamas jäätyy ihoon. Itseäni lähinnä nauratti. Mistäköhän tälläiset myytit ovat alun perin lähteneet liikkeelle? Pakko oli korjata etteivät ne jäädy ihoon vaan niiden lämpötila muuttuu samaksi kuin ihon. Päin vastoin iho ihan huutaa tälläisillä pakkasilla vettä sekä ravitsevia ja suojaavia aineita. Skin Hydrating booster ja Super Rich Repair ovat ihan välttämättömiä pakkasella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihon suojaamiseen pakkaselta liittyy monenlaista uskomusta. Edelleen moni uskoo Vitalis mainokseen, jota esitettiin telkassa 60-luvulla ja jotkut kehottavat laittamaan valkovaseliinia iholle muka pakkassuojaksi. Dermalogican tuotteet suojaavat kuivumiselta ja rohtumiselta, mutta ei jäätymiseltä. YB: n mineraalimeikki ehkä hiukan hidastaa jäätymiseltä, mutta parasta on suojata kasvot kommandopipon tyyppisellä päähineellä tai pysyä poissa ulkoa tulipalopakkasilla.
   Kaikki hoitoaineet mitä iholle laitetaan imeytyvät ihon kerroksiin ja pysyvät samassa lämpötilassa, kuin ihokin aivan niin, kuin kommentissa sanotaan. Ihon kosteuden tarve moninkertaistuu, kun kuiva sisäilma haihduttaa ihosta sen omaa kosteutta. Skin Hydrating Booster ja ihotyypin mukainen hoitovoide ja niiden päälle Barrier Repair sopii pakkasajan hoidoksi kaikille.

   Inkeri

   Poista
 2. Kosmetiikkateollisuus suoltaa jatkuvasti uusia valheita ja tarinoita ihon hoidosta ja tuotteistaan. Onneksi Inkeri kertoo meille mikä on totta ja mikä ei... Välillä tuntuu ettei viranomaisia kiinnosta laisinkaan kun kosmetiikkatuotteita myydään valheellisin lupauksin. Kyllä mm. alkoholin mainontaa syynätään erityisen huolella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestäni monet kosmetiikkamainokset menevät jo niin överiksi, että ne vähentää kosmetiikan tehon ja vaikutusten uskottavuutta. Mainoksissa olevat kuvat ovat niin käsiteltyjä ettei niillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
   Kosmetiikan ja kosmetologin käsittelyjen vaikutukset ovat moninkertaistuneet työvuosieni aikana, mutta mainosten sanahelinä ei tätä totuutta kerro. Kyllä kosmetiikkamainontaakin säädellään EU:sta käsin, mutta ilmeisesti niiden valvonta on aika vähäistä.

   Inkeri

   Poista
 3. Muistan joskus 90-luvulla että Lancome mainosti jotain voidettaan että se saa ihon uusimaan niin kuin käärmeellä ja tämä ihan tosi juttu.

  VastaaPoista
 4. Kyllä vuosikymmenten aikana on saanut lukea aika villejä lupauksia kosmetiikasta ja ne ovat pidemmän päälle vain haitaksi tuotteiden uskottavuudelle. Järkevä ja kriittinen kuluttaja ei juttuja usko ja kaikesta kosmetiikasta voi muodostua epämääräinen käsitys.

  Inkeri

  VastaaPoista