perjantai 15. tammikuuta 2016

Silmäluomien ongelmiin auttaa Ultrasmoothing Eye Serum

Nyt meidän ilmasto on kääntynyt ihan normaaliksi Suomen talveksi ja asiakkailla on samoja ongelmia, kuin muulloinkin tähän aikaan vuodesta. Iho kuivuu ensimmäisinä pakkaspäivinä hyvin rajusti ennen, kuin iho tottuu tilanteeseen. Samalla iholle tuli muita uusia rasituksia jouluruuista, tai joulukukista. Yhdessä nämä kaikki voi saada aikaan ihottumaa, joka yleensä alkaa silmäluomista.

Yleensä atoopikkojen ihottumat ovat pahimpia juuri silmien ympärillä ja talven ensimmäiset ihottumaoireet alkaa siitä. Kuivuudesta johtuvan ihottuman voi saada, vaikka ei olisikaan varsinainen atoopikko. Joka talvi meille tulee muutama uusi asiakas, joka on saanut vasta yli nelikymppisenä ensimmäisen kerran ihottumaa kuivuuden vuoksi ja se on alkanut yläluomista. Luomet ovat hankala kohta hoitaa lääkevoiteillakin, koska kortisonivoiteita ei saa mennä silmiin. Yleensä luomet kutisevat kovasti ja niihin laitetaan avuksi jotain paksua rasvaa. Se taas turvottaa silmät ja muutenkin ohut luomen iho ohenee venytyksestä entisestään.

Ihan erinomainen apu on ollut Ultrasmoothing Eye Serum (85€) joka tuli myyntiin vasta pari vuotta sitten. Nyt olen jo ehtinyt kuulla ja nähdä omien asiakkaiden kokemuksia siitä, että tiedän miten hyvin se toimii. Ultrasmoothing Eye Serum on nimenomaan herkän silmänympärysihon hoitoaine. Se on lähes nestemäistä, mutta erittäin kosteuttavaa ja hoitavaa. Ultrasmoothing Eye Serum rauhoittaa kutinaa ja kirvelyä ja parantaa aika nopeastikin rohtuneet luomet. Ultrasmoothing Eye Serumia kannattaa aluksi laittaa useampia kertoja, kuin pelkästään aamuin illoin. Ihonpuhdistuksen jälkeen ennen nukkumaan menoa sitä voi laittaa pari kolme kertaa ja samoin aamullakin voi tehdä. Tätä tehohoitoa kannattaa tehdä viikonkin verran, mutta yleensä jo parissa päivässä näkee paraneeko rohtuma sillä tavoin. Ellei mitään positiivista muutosta tapahdu sitten kannattaa käydä lääkärissä ja suosittelisin aina erikoislääkäriä, kun ihosta on kysymys.

2 kommenttia:

  1. Tuotteen vahvuus on nimenomaan tuo hyvin imeytyvä koostumus, ei valu silmiin nukkuessa. Muuten arvostan Dermalogicaa kun pakkaa tuotteensa valo- ja ilmatiiviisti näin raaka- aineet säilyvät eivätkä hapetu. Suosittelen lämpimästi tätä verkkokauppaa, Suomen paras jälleenmyyjä

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista. Aluksi voi luulla ettei Ultrasmoothing Eye Serumissa ole juurikaan tehoa, kun se näyttää niin nestemäiseltä. Jo ensi levityksellä silmäluomille sen hyvää tekevän vaikutuksen tuntee. Pieni pullo on myös todella riittoisa, niin kuin Dermalogican muutkin tuotteet.

    Inkeri

    VastaaPoista