lauantai 16. tammikuuta 2016

Rajat kannattaa säilyttää

Rajojen tunteminen ja säilyttäminen on monessa kohtaa tärkeä asia. Meikissä pidän rajoja aina vaan tärkeämpinä mitä enemmän ikää tulee. Iän myötä huulien limakalvon ja ihon välinen raja tulee jotenkin epämääräiseksi ja huulipuna leviää helposti tuhruiseksi. Huulista katoaa myös pehmeää rasvakudosta ja ne menettävät pyöreyttään vuosien myötä. Myös silmissä rajaus tuo napakkuutta veltolle silmäluomelle.

Ihon veltostumista ja rypistymistä pystytään hyvällä hoidolla paljon hidastamaan ja tiedän omista vakioasiakkaistani, että hyvin hoidettu kuusikymppinen on vähintään kymmenenvuotta nuorempi iholtaan. Kuitenkaan vanhenemista ei voi pysäyttää ja riippuu hyvin paljon ihotyypistä ja kasvojen piirteistä miten vanheneminen näkyy. Suunympärysrypyt ovat kaikista vaikeimpia ennalta ehkäistä, mutta kauniilla huulipunalla ja napakalla rajauksella saadaan huomio pois rypyistä. Sekä huultenrajaus, että silmienrajaus tuo kasvoille napakkuutta ja ihon veltostuminen ei korostu. Youngbloodin huultenrajauskynät Lip Pencil (23€) ovat hyvä laatuisia ja edullisia. Kannattaa hankkia useampia huultenrajausvärejä, että jokaiselle huulipunalle olisi sopiva. Youngbloodin väri Rose sopii kaikkiin roosa ja pinkkisävyisiin huulipuniin ja Malt käy taas ruskeisiin ja oransseihin. Pout on hillitty perusväri, joka on varma valinta kaikkiin vaaleisiin huulipuniin ja YB:n huulikiilteisiin. Huolella tehty rajaus terävällä kynällä estää huulipunan valumista juonteisiin. Suosittelen lämpimästi, että yli nelikymppinen rajaisi aina huulensa ennen huulipunan, tai huulikiilteen levitystä.

Youngbloodin tussimainen silmienrajaus Eye-Mazing Liquid (39€) on helppo käyttää ja pysyy hyvin. Pahinta on käyttää rajausta joka ei pysy kunnolla ja alkaa leviämään juonteisiin. Se vasta ryppyisyyttä korostaakin. Meikkejä valitessa pitää vanhemmiten kiinnittää huomiota laatuun entistä enemmän. Huonolaatuiset meikit saattavat tehdä vaan tuhruisen ja vanhentavan vaikutelman. Youngbloodilla on myös toinen rajaus Gel Liner (42€), joka on pehmeämpi ja se levitetään erillisellä siveltimellä. Se on makuasia kummasta tykkää enemmän, koska kummatkin ovat hyviä. Itse käytän näitä vuoron perään vähän fiiliksen mukaan. Gel Linerissä on persoonallinen sävy Sienna, joka on lähinnä tummakupari. Se on hyvä väri arkimeikkiinkin ja se ei ole liian vahva, mutta tuo napakkuutta kuitenkin. Silmien rajaus vaatii hiukan harjoitusta, mutta se takuulla kannattaa. Rajaus on pieni ja helppo juttu, mutta vähentää iästä vähintään viisivuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti