sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Laihtuminen näkyy kasvoissa

Moni on tehnyt lupauksia vuoden alussa ja yleisin varmaan on painon pudotus. Varsinkin meillä keski-ikäisillä tulee ylipainoa todella helposti ja siksi ravinnon ja energian kulutuksen pitää olla tasapainossa. Painon pudotus yleensä näkyy ensimmäiseksi kasvoissa ja iho rypistyy ja veltostuu. Laihtuminen on kuitenkin kokonaisvaltaisesti ihmiselle hyväksi ja se kannattaa aina. Ihon hoidolla voi minimoida negatiiviset vaikutukset ja oikein suunniteltu hoitosysteemi pitää aloittaa samaan aikaan, kuin laihduttaminenkin. Jälkikäteen on aina vaikeampi poistaa ongelmia, joten on parempi valita ennalta ehkäisy.

Säännöllinen Nanolift (118€) hoito noin 3-6 viikon välein nopeuttaa nesteiden poistumista ja tavallaan auttaa laihtumista, mutta vahvistaa ihon kimmosäikeitä ettei veltostumista tapahdu niin helposti. Riittävä kosteutus kotihoidossa on myös tärkeää, koska kuivunut iho rypistyy helpommin. Suosittelisin dieetin aluksi Nanolift hoitoa, jonka aikana voi suunnitella juuri siihen tilanteeseen sopivan kotihoidon. En myöskään mielellään puhu dieetistä vaan elämäntapojen muutoksesta. Mikään ei veltostuta kasvoja niin helposti, kun dieetit jolloin laihdutaan ja taas hetken päästä lihotaan.

Extra Firming Booster (84€) on kaikista tehokkain vahvistamaan kimmosäikeitä ja sitä voi käyttää silmien ympärille ja kaulalle. Ellei pääse kasvohoitoon, niin varmin valinta kiinteyttäväksi kotihoitotuotteeksi on geelimäinen Extra Firming Booster tehotippa. Se sopii kaikille ihotyypeille ja sitä käytetään aamuin illoin puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide. Yksi pullollinen Extra Firming Boosteria riittää 1-2 kuukautta ihon kuivuudesta riippuen, jos sitä käytetään kaksi kertaa päivässä. Tätä tehotippaa voi käyttää useampiakin pakkauksia peräkkäin, koska suurempi painon pudotus vie aikaa enemmän, kuin kuukauden.

Uusin tuote Overnight Retinol Repair (148€) sopii myös laihduttajalle, mutta silloin haluaisin tehdä asiakkaalle ensin kasvohoidon ja siinä tutustua ihon tilanteeseen. Ihon kosteus pitää olla tasapainossa ennen, kuin Overnight Retinol Repairin kaltaista tehotuotetta aloitetaan käyttämään. Ehdottomasti laihduttamisen yhteydessä kannattaa käyttää tehokasta Overnight Retinol Repairia, mutta jokaiselle iholle pitää valita sopiva kohta sen käyttöön. Joka tapauksessa suosittelen tehostamaan ihon hoitoa, vaikka kysymyksessä olisi vaan muutamankin kilon pudotus. Usein kuulen asiakkailtani, jotka ovat laihtuneet, että ystävättäret päivittelee ihon rypistymistä. Tätä pidän kateellisten puheena ja siitä ei kannata välittää. Laihtumisella on positiivinen vaikutus aina ja ihon rypistyminen saadaan kyllä kuriin. Laihtuminen on niin hieno ponnistus, että muutamalla pikkurypyllä ei ole merkitystä ja hyvin hoidettu ryppy on kauniinpi, kuin hoitamaton. 

2 kommenttia:

  1. Olen itse kokenut tuon tuttujen kauhistelun miten laihtuminen vanhentaa ja rypistää. Se vie paljon pois sitä iloa kun pääsee liikakiloista eroon. Pudotin 27kg ja ensin tuntui naama kurtistuvan. Noin vuoden kuluessa iho jontenkin vaan sopeutui ja kävinhän minä nanilifthoidossa. Yritin myös kotona tehdä kaiken mitä neuvottiin. Älkää koskaan päivitelkö laihduttajalle miten ryppyinen hänestä tulee.

    VastaaPoista
  2. Eka tehotippa mitä olen ikinä käyttänyt on tämä firming booster, kun innostuin siitä parivuotta sitte tämän blogin perusteella. Se kokeilu kyllä kannatti ja nykyisin käytän sitä lähes joka yöksi.


    Olen jo viiskymppinen ja silmäluomet kurtuissa sen mukaan. Tää firming booster siloitti ja poisti silmäpusseja niin että ukkokin jo huomasi. Ihan ihme liemi ja se pikkunen pullo riittää monta kuukautta.

    VastaaPoista