maanantai 4. tammikuuta 2016

Vuoden ensimmäinen Tähtitarjous!

Vuoden ensimmäinen Tähtitarjous on MULTIVITAMIN HAND AND NAIL TREATMENT NYT 29€ (75 ml, norm.40€)  ja saat kaupan päälle hyvälaatuisen kynsiviilan muovikotelossa. Arvo 8€.

Multivitamin Hand and Nail Treatment on Age Smart hoitolinjaan kuuluva ravitseva käsivoide, joka hoitaa myös kynsiä ja kynsinauhoja. Pakkaset ja kuiva sisäilma tuntuu heti käsien ihossa ja ellei niitä heti hoida voi kuivuus ja rohtumat vaivata lopun talvea. Moni on myös juhlapyhiä varten puuhaillut tavallista enemmän keittiössä ja kuorinut perunoita ja lanttuja jotka kuivattavat ihoa todella paljon. Myös siivoukseen käytetyt pesuaineet vie käsien iholta viimeisenkin suojapinnan ja iho hilseilee. Pesuaineet liuottavat myös kynsilevyjen välistä sitkoainetta ja kynnet alkavat liuskottumaan ja kynsinauhat repeytyy.

Multivitamin Hand and Nail Treatment imeytyy erittäin hyvin ja siksi se on mukava ja helppo käyttää ja myös miehet pitävät tästä voiteesta. Käsivoidetta voi iltaisin hieroa paksun kerroksen ihoon ja kynsinauhoille ja laittaa yöksi puuvillakäsineet käsiin, niin voide toimii ravitsevana tehopakkauksena.  Muuten voidetta kannattaa lisätä aina käsien pesun jälkeen ja muistaa myös hieroa se kunnolla kynsiin ja kynsinauhoihin. Multivitamin Hand and Nail Treatment on yhtä riittoisa, kuin Dermalogican tuotteet yleensäkin ja pienempi määrä voidetta riittää, kuin yleensä muita käsivoiteita. Huomioikaa myös, että käsivoidetuubi on 75 ml eli 25ml isompi, kuin yleensä käsivoiteet.

Moni vakioasiakkaani on saanut erittäin hyviä tuloksia pesuaineihottumiin ja atooppiseen ihottumaan, koska Multivitamin Hand and Nail Treatment on hyvin ravitseva eikä sisällä hajusteita, tai väriaineita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti