keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Precleanse auttaa atooppiseen kuivuuteen

Precleanse (55€) alkupuhdistusaineesta on vuosien varrella tullut erittäin suosittu tuote. Se on öljymäinen aine jonka vaikutukset ei jää pelkkään puhdistamiseen, vaan iho hyötyy erittäin paljon öljyjen ravitsevista vaikutuksista.

Olen tämän talven aikana nähnyt kahdella asiakkaallani miten paljon ihon hyvinvointiin vaikuttaa Precleansen lisääminen kotihoitoon. Kumpikin asiakas on yli nelikymppinen eivätkä käytä juurikaan meikkiä. Meikin poistamisen takia Precleansea ei siis tarvita, vaan öljyjen ravitsevien vaikutusten takia. Iho pestään ensin Precleansella ja sehän muuttuu täysin vesiliukoiseksi, kun sitä hieroo kostein sormin. Precleansen jälkeen sopiva ihotyypin mukainen puhdistusmaito on Essentiel Solution (500 ml 60€, 250ml 42€) tai Ultra Calming Cleanser (500 ml 74€, 250ml 51€).

Harvoin atooppisella iholla on pesun tarvetta aamuisin, koska iho ei tuota itse rasvaa. Aamupesuun kannattaa Precleansea kuitenkin käyttää, että sen hoitavat raaka-aineet imeytyvät ihoon suojaamaan sitä talven kuivattavalta ja ohentavalta vaikutukselta. Precleansen lisääminen kotihoito ohjelmaan on helppoa ja edullista. Sen vaikutukset ovat hämmästyttävän hyvät ja atooppisen ihon ohentuminen ja punoitus vähenee parin viikon käytön jälken huomattavasti.

8 kommenttia:

 1. Olen kokenut itse tämän precleansen hyvät vaikutukset atoopikolla. Eilen oli Hämeen Sanomissa juttu atooppisesta ihosta ja käskettiin puhdistamaan kasvot perusvoiteella. Huomattavasti parempi hoitovaikutus tulee precleansesta. Siitä pitäisi saada enemmän juttua atoopikoiden omiin tiedotteisiin ja Ihon aika lehteen. On paljon mukavampaa pestä kasvot kunnolla veden kanssa, kun precleanse estää kuivumisen kuin hinkata naamaan perusrasvaa joka vaan kirvelee.

  VastaaPoista
 2. Ei perusrasvalla saa kasvoja mitenkään puhtaaksi, esim. aurinkosuojat eivät irtoa Aqualan L:lla. Millonkohan Orion päivittää voiteensa tälle vuosi tuhannelle, sisältävät vettä,glyserolia,mineraali öljyä ja pitkän liudan säilöntäaineita. Iho ei ole tyytyväinen tuollaiseen seokseen.

  VastaaPoista
 3. Luin itsekin tuon Hämeen Sanomien jutun atopiasta ja jäin miettimään tätä kehoitusta puhdistaa iho perusvoiteella. Mielestäni aika moni nykyhetken ihotautilääkäri on kumonnut tämän konstin, koska jatkuva rasvaaminen ilman huuhtelua elättää bakteereita ja ihon tulehtuminen voi lisääntyä.
  Tosin viimeisen vuosikymmenen aikana atooppisen ihon hoitomenetelmät ovat menneet ihan päälaelleen ja pitää vaan seurata miti uusimmat tutkimustulokset kertovat. Sen tiedän asiakkaiden kertomuksista yleensä vedellä huuhtelu tuntuu paljon paremmalta, kuin perusvoiteella pyyhkiminen montapäivää peräkkäin. Siksi tuo Precleanse onkin niin ihana, kun se neutralisoi veden kuivattavan vaikutuksen ja pesutapahtumakin on hoitava.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Höpö höpö. Se perusrasvahan huuhdellaan pois kasvoilta. Ihan kuten mikä tahansa puhdistuasaine. Hiukan emugoidaan ja pestään vedellä. Mikä muinaisaikainen käsitys nyt on teillä on. Terveisin atoopikki

  VastaaPoista
 5. Ihan muinaisaikainen ei tietoni ole, koska hyvin harva ihotautilääkäri neuvoo huuhtelemaan perusvoidetta vedellä. Enkä oikein ymmärrä mikä idea siinä olisikaan, koska järkevintähän olisi sitten käyttää puhdistusmaitoa.
  Eri ihotautilääkäreillä on hyvin erilaisia näkemyksiä atooppisen ihonhoidosta. Kukaan omista asiakkaistani ei ole kertonut, että heille olisi koskaan neuvottu vedellä huuhtelua, jos perusvoidepuhdistusta on suositeltu.

  Kosmetiikassa on aiemmin suosittu pakkasaikaan puhdistusmaitoja jotka vaan pyyhitään iholta pois. Itselleni taas on erittäin tärkeää, että puhdistusmaito huuhtoutuu vedellä pois ja tulee puhtaan raikas olo. Dermalogican kaikki puhdistusmaidot ovat vesiliukoisia ja ainoastaan Ultra Calming Cleanserin voi vain pyyhkiä pois, jos vettä ei voi ollenkaan käyttää.

  Inkeri

  VastaaPoista
 6. Samat ohjeet olen atooppiseen ihottumaan saanut muinaisuudessa kun nytkin. Viime talvena käydessäni ihotautitohtorilla neuvo hän käyttämään ohutta maitomaista perusrasvaa pesuun ja se pyyhitään pois kasvopaperilla eikä mitään huuhteluja. Lääkärit lähtee aina siitä oletuksesta ettei atoopikko käytä meikkiä ja naamaan putsaamiseen riittää perusvoiteella hierominen. Kyllä minä ainakin halua tasoittaa ihoani meikillä enkä kupeksia naama kirjavana töissä.

  Atoopikko jo muinaisuudessa

  VastaaPoista
 7. Itselleni on ihotautilääkärien ylilääkäri jo vuosia sitten sanonut ettei missään nimessä saa jättää huuhtelematta puhdistusemulsiota. Ei silloinkaan kun käytetään pesuun perusvoidetta vaan pestään vedellä. Ja erityisesti korosti ettei saa uskoa niitä kosmetologeja jotka niin käskevät tekemään. Ja kuulemma usein juurikin kosmetologit näin kehottavat.

  VastaaPoista
 8. Niin, vielä jatkoa tuohon edelliseen postaukseeni. Edeltävä ihotautilääkärini kehotti ehdotomasti meikkaamaan eikä ymmärtänyt ollenkaan miksi pitäisi olla meikkaamatta. Tosin olen meikannut koko ikäni eikä se siitä miksikään muutu:) Yksi miespuolinen ihotautilääkäri ei ole ymmärtänyt meikkaamista, kaikki muut tapaamani (ja niitä on muutama vuosien varrella koska olen asunut eri paikkakunnilla)ovat ollet hyvin myötämielisiä eikä ole olettaneet ettei atoopikko meikkaisi vaan kehoittaneetkin peittämään punoitusta meikillä.

  VastaaPoista