torstai 26. tammikuuta 2017

Hyödyntämällä Tähtitarjoukset teet ihonhoidostasi edullisempaa

BARRIER REPAIR NYT 49€ (62€) ja saat lahjaksi matkakokoiset Body Hydrating Cream (75ml) vartalovoiteen ja SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusaineen. Yhteisarvo 29€ ja tarjous on voimassa 29.1-17 saakka.

Barrier Repair suojavoiteen tarjous on voimassa vielä muutaman päivän ja tämä tuote todella kannattaa ostaa. Barrier Repair sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Kyse on "perusvoiteesta" jonka käytöstä hyötyy jokainen. Alunperinkin Barrier Repair on edullinen tuote, koska tuo tuubi riittää pari kuukautta kaksi kertaa päivässä käytettynä. Barrier Repair on Suomen talvessa erinomainen suoja vähentämään ihon kosteuden haihtumista. Tuote sopii hyvin nuorillekin ja atooppiselle esiteinille se on oikein hyvä. Se ei kirvele levitettäessä samalla tapaa, kuin tavalliset apteekin voiteet. Siksi myös pojat tykkää käyttää Barrier Repairia.

Barrier Repairia käyttämällä pystyy säästämään kalliimpia hoitotuotteita. Talven kuivattama iho tarvitsee hoitoaineita huomattavasti enemmän, kuin kesällä. Suosikkivoiteemme Intensive Moisture Balance (100 ml 85€, 50 ml 59€) kuluu käytössä talviaikaan melkein tuplaten nopeammin, kuin kesällä. Aina talvella pitää lisätä kosteuden määrää ja järkevintä on tehdä se edullisimman Barrier Repair voiteen avulla. Hoitovoiteen määrää ei tarvitse lisätä, kun voiteen päälle levitetään Barrier Repair, joka vähentää kosteuden haihtumista. Itse käytän Barrier Repairia aamuin illoin talvet ja kesät. Koen sen välttämättömäksi loppusilaukseksi, joka hidastaa ihon kuivumista ja vähentää ulkoista rasitusta.

Suojatuotteen tarve ei lopu talven loputtua, vaan edessä on kevät katupölyineen ja siitepölyineen. Viimeistään siinä vaiheessa kaikki tarvitsevat iholleen suojaa ulkoista rasitusta vastaan. Jopa Suomessakin kaupungeissa on erittäin heikko ilmanlaatu keväisin, kun katupölyä harjataan pois. Barrier Repair on tehtykin suojaamaan ihoa myös ilman saasteilta ja niitä riittää valitettavan paljon Suomessakin. Jos lähdette talvilomalle Aasiaan, Kiinaan, tai muihin suurkaupunkeihin kannattaa ottaa mukaan Barrier Repair. Helteisissä suurkaupungeissa kasvoille ei tarvitse laittaa muuta, kuin Barrier Repair ja sen päälle aurinkosuojavoide.

6 kommenttia:

 1. Hei! Barrier repairista kysyisin: laitetaanko hiihtolomalle alppirinteeseen vaalean ihon suojaksi ensin Barrier repair ja sitten aurinkosuoja, vaiko ensin aurinkosuoja ja sitten Barrier repair? Kiitos informatiivisesta blogista!
  T. Tupuna

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvä kysymys, juuri Alpeilla lasketellessa tarvitsaan oikein hyvää suojausta. Ensin Barrier Repair ja sen päälle aurinkosuojavoide ja mielellään vielä kaiken päälle meikki.

  Inkeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Inkeri, vastauksesta (olen siis tuo ensimmäinen anonyymi-Tupuna, en tuo jälkimmäinen). Olen vaaleaihoisena ja vitiligo-potilaana samaa mieltä kanssasi, laskettelu on yksi ihoa rasittavin laji aurinkoineen, lumineen, viimoineen ja ulko- ja sisälämpötilan vaihteluineen. Hyvällä suojauksella (ja kyllä, kevyellä primerillä ja puuterilla aurinkosuojan lisäksi) olen aina selvinnyt ilman ihovaurioita ja -ongelmia. Tänä vuonna lisään vielä tuon Barrier repairin. Aurinkoisia talvipäiviä! T. Tupuna

   Poista
  2. Laskettelu ja hiihto ovat hienoja liikuntalajeja, mutta tuo ihonsuojaus on todella tärkeää. Olen nähnyt muutaman nelikymppisen himolaskettelijan joiden iho näytti lähes kuusikymppiseltä ja pahaa pelkään, että heillä on vielä ihosyöpähoidot edessä.
   Lapin lomalla talviurheiluun liittyy vielä joka päiväinen saunominen. Silloin kannattaa laittaa yöksi Multivitamin Power Recovery Masque (69€).
   Hyvällä hoidolla ja suojauksella iho pysyy kunnossa. Iloista talviurheiluintoa kaikille!

   Inkeri

   Poista
 3. Meikki??? Pitääkö lasketellessa olla meikkiä? Lol

  VastaaPoista
 4. Lue muitakin juttujani ihon suojaamisesta. Olen monessa kohtaa kertonut tuosta meikin suojaavasta vaikutuksesta.
  Sen rankempaa paikkaa ei iholle ole, kuin laskettelu. Ehkä purjehdus on lähellä sitä. Iho tarvitsee kaiken mahdollisen suojan, että se selvityy jotenkin vahingoittumatta vasta tuulesta, auringosta ja pakkasesta.

  Inkeri

  VastaaPoista