perjantai 6. tammikuuta 2017

Kokemuksia Phyto Replenish Oilista

Nyt uutuustuote Phyto Replenish Oil on ollut meillä myynnissä lähes kuukauden ja olen jo tehnyt useille tuotteen käyttäjille kasvohoitoa. Kasvohoidon yhteydessä näen itse miten kotihoito on vaikuttanut ja saan kuulla asiakkaan omat kokemukset. Se on kuitenkin huomioita, että vakioasiakkaiden eli lähes kaikkien ihot ovat niin hyvässä kunnossa ettei radikaaleja muutoksia tapahdu uuden tuotteen käyttöön otolla. Kaikista näkyvimmät tulokset tulee niillä asiakkailla jotka ovat vasta siirtymässä säännölliseen hoitoon.

Phyto Replenish Oil vaikuttaa suoraan ihon omaan kosteus-ja rasvavaippaan eli hydrolipidiseen kalvoon mitä nimitystä kosmetologit yleensä käyttää. Phyto Replenish Oil imeytyy nimenomaan näihin lipideihin, jotka säätelevät ihon paksuutta. Aina, kun iho on ollut liian vähäisellä hoidolla tämä  hydrolipidinen kalvo ohenee ja pettää kokonaan. Uusilla asiakkailla näen usein, että poskipäiltä on koko hydrolipidinen kalvo kulunut pois ja iho on todella suojaton. Kun ihon oma suojakerros puuttuu syntyy couperosaa, punoittelua, kihelmöintiä ja kutinaa. Suomen sääolosuhteet kuluttaa hydrolipidistä kalvoa todella voimakkaasti ja näin talvella suurin osa ihovaurioista aiheutuukin. Muualla maailmassa Phyto Replenish Oil suojaa ihon ilman saasteilta ettei pakokaasut ja muut saasteet pääse imeytymään verenkiertoon. Tämäkin suojaus on tärkeää, mutta meillä onneksi saasteet eivät juurikaan vaikuta ihoon.

Asiakkaat ovat hyvin tyytyväisiä Phyto Replenish Oiliin ja siitä tulee pelkkää kiittävää palautetta. Jo ensi vaikutelma siitä on hyvä ja parin päivän käytön jälkeen ihon silkkinen pinta alkaa tuntumaan. Itsellänikin oli selkeä tunne ihon sileydestä ja silkkimäisyydestä muutaman käyttökerran jälkeen. Teki mieli kosketella omia poskiaan moneen kertaan, kun ne olivat niin silkoisen tuntuiset. Asiakkaat joilla on rasvaisuuteen taipuvainen iho olivat hiukan epäluuloisia öljymäistä tuotetta kohtaan. Jotkut pelkäsivät ettei meikki pysyisi kunnolla Phyto Replenish Oilin kanssa ja iho alkaisi kiiltämään päivän mittaan. Tämä on ollut aivan turha pelko, koska Phyto Replenish Oil ei vaikuta meikin pysyvyyteen eikä rasvoita ihoa. Se ei edes tunnu oikein öljyltä, vaan on enemmän kuin täyteläinen neste.

Niille asiakkaille joilla on taipumus ihon punoitteluun ja lämmönvaihtelut aiheuttaa voimakkaan punoituksen on Phyto Replenish Oil ollut hyvä apu. Muutaman viikon käytön jälkeen tuo punakkuus vähenee ja samalla hoitoaine ennalta ehkäisee couperosaa. Jo pahastikin kuivuneelle iholle Phyto Replenish Oil on nopea korjaaja ja se poistaa kiristelyn ja kutisevan kuivuuden muutamassa päivässä. Kannattaa huomioida nyt myös tarjouksessa oleva Overnight Repair Serum NYT 77€(98€), joka erinomainen pari Phyto Replenish Oilille. Toista öljyä käytetään iltaisin ja toista aamuisin. Varsinkin nyt, kun meillä on ihan kunnon talvikelit nämä kaksi öljymäistä tehotippaa pelastavat ihon talven ongelmilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti