lauantai 28. tammikuuta 2017

Valitse huulipunasävy oikein

Olen oppinut työssäni, että moni asiakas valitsee vuodesta toiseen aina saman väristä huulipunaa ajattelematta yhtään sopiiko se hänelle. Väri on heille muuten mieleinen, niin sen toimivuutta meikkinä ei juurikaan ajatella.

Suomen ilmaston luomat voimakkaat valon vaihtelut tuo omat vaatimuksensa huulipunan värin valintaan. Jostain syystä suurin osa asiakkaista valitsee itse aina pinkin, tai vaaleanpunaisen värin ja monella on vastenmielisyys oranssipohjaisia sävyjä kohtaan. Parasta olisi tehdä juuri päinvastoin. Talvella Ulkona lumesta heijastuva valo on todella voimakasta ja se korostaa värien kylmyyttä ja kovuutta. Jos huulipuna on sävyltään viileä pinkki siinä olevat sinertävät väripigmentit korostuvat ja huulipuna alkaa näyttää sinisemmältä. Sinertävät huulet ovat kuolleen, tai sydän vikaisen näköiset ja eivät näytä kauniilta. Sisällä monissa isoissa kokoustiloissa ja toimistoissa on kova loisteputkivalaistus mikä myös helposti korostaa huulten sinisyyttä. Talvella on kaikista helpointa valita oranssipohjainen, tai ruskean korallinen sävy, joka ei mene missään valossa siniseen.

Yli nelikymppisellä vaalean punaiset lällyt pastellit eivät ole kovinkaan tyylikkäitä, vaan aikuisella naisella pitää olla jo jämäkämpi huulipunasävy. Kirkas ja puhdas punainen on sopiva kaikkina vuoden aikoina ja se käy kaikkiin vaatteisiin. Aika harva suomalaisnainen tuntee kirkkaan punaisen huulipunan omakseen ja paremmin se sopiikin tummille ranskattarille. Sillä ei nykyisin ole mitään merkitystä onko huulipuna helmiäis-vai mattasävy. Vielä 90-luvulla neuvottiin ettei yli nelikymppiset voi käyttää helmiäistä. Sen neuvon saa unohtaa, koska helmiäisen laatu on nykyisin aivan erilaista, kuin parikymmentävuotta sitten. Helmiäissävy on usein pehmeämpi eikä ole niin kovan voimakas, kuin mattaväri.

Tällä hetkellä muotia on nudemeikki eli huulet maalataan lähes ihon värisiksi. Huulet rajataan voimakkaasti mattaruskealla ja huulille laitetaan ruskean beige nude huulipuna. Tämä pukee alle nelikymppisiä, mutta sen vanhemmilla tyyli ei oikein näytä hyvältä. Vanhemmiten kaikki omat värit haalistuu ja jos huulipunakin on halju beige, niin se saattaa tehdä ihmisestä aika sairaan näköisen. Meillä on myynnissä hyvälaatuiset Youngbloodin huulipunat ja huulikiilteet ja autamme mielellämme meikkivärien valinnassa. Kannattaa kysyä ammattilaisen neuvoa, koska me tunnemme omat tuotteemme ja tiedämme miten värisävyt käyttäytyy iholla. Tervetuloa valitsemaan uusi keväinen huulipuna. 

7 kommenttia:

 1. Kuulin että dermalogicalla on tulossa mielenkiintoinen uutuus ensikuussa Suomen markkinoille, daily superfoliant. Oletko päässyt jo testaamaan tätä? Timo

  VastaaPoista
 2. Daily Superfoliant esitellään meille 10.2 ja sitä ennen emme pääse sitä kokeilemaan. Ennen tuota lanseerauspäivää saamme hyvin vähän tuotteesta lisätietoja. Suomen maahantuojan henkilökunta on sitä käyttänyt jo ja he ovat siitä hyvin innoissaan.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Sen verran tiedän, että uusi Daily Superfoliant tulee Age Smart hoitolinjaan eli se on suunnattu lähinnä vanhenevalle iholle.
  Dermalogican hoitoloiden suljetulla facebooksivustolla käy keskustelu kuumana, kun maahantuojan väki hehkuttaa tuotteen erinomaisuutta. Samoin muutama kosmetologi, joka on käväissyt maahantuojan tiloissa on kokeillut siitä näytteen ja myös he kehuvat tuotetta.


  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti siitä tulisi thermafoliantin tavoin tehokas tuote monelle iholle (sekin on virallisesti juuri tuon age smartin alla). Itse kokeilin miesten shave sarjan kuorintaa ja pakko oli palata takaisin thermafoliantiin, oli se niin paljon paljon parempi ajatellen muutaman kerran viikossa tehtävää isompaa kuorintaa esim ennen naamiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa tuo Multivitamin Thermofoliant on huomattavasti tehokkaampi, kuin Shave linjan puhdistus+kuorinta yhdistelmä. Age Smart linjassa on tuotteitta mitkä sopii myös nuoremmille ja tuo Multivitamin Thermofoliant on niistä yksi ja samoin SkinPerfect Primer sk30 sopii parikymppisillekin.

   Inkeri

   Poista
 5. Youtubessa on kuorinnasta tehty video, jossa mm. Diana ja Jane tuotteesta kertovat.
  Tuote avaa huokoset ja hiili imee saasteet itseensä kun taas sisartuote Microfoliant supistaa ihoa.
  Tuotteella näkyy olevan myös paljon muita anti-age ominaisuuksia.

  YT. Kikka

  VastaaPoista
 6. Varmaan USA:n Dermalogican sivustoilta löytyy jo kuluttajille suunnattua infoa. Ilmeisesti Daily Superfoliant on jo lanseerattu USA:ssa, mutta vuoden loppuun mennessä pyritään siihen, että joka paikassa tuoteet lanseerataan yhtä aikaa. Viime vuosien uutuustuotteet ovat olleet ihan hämmästyttävän hyviä ja samaa odotan Daily Superfoliantilta. Esimerkiksi viime joulukuun uutuus Phyto Replenish Oil on selvästi taas yksi askel eteenpäin kosmetiikan kehittelyssä. Minua ilahduttaa suuresti, kun konkreettisesti huomaan, että käyttämäni hoitosarja on kehityksen edelllä kävijä. Koostumukset ovat niin upeita ettei sellaisia ole osannut edes odottaa. Viimeisessä parissa vuodessa kosmetiikan vaikutukset ovat harpanneet suuren askeleen eteenpäin.

  Inkeri

  VastaaPoista