keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Näillä torjut talven haitat iholtasi

Nyt taitaa talvi alkaa tosissaan ja pakkasen kuivattava vaikutus alkaa tuntumaan ihossa jo parissa päivässä. Siirtykää heti täyteläisempiin tuotteisiin ennen, kuin iho osoittaa kuivumisen merkkejä. Kuivuus kannattaa ennalta ehkäistä, koska se on paljon helpompaa, kuin jo kuivuneen ihon hoito.

Nämä Dermalogican öljymäiset tehotipat ovat tarkoitettu juuri tähän tilanteeseen ja niillä saa näkyvää tulosta. Tähtitarjouksenahan on Overnight Repair Serum NYT 77€ (98€) ja se kannattaa ilman muuta hankkia. Overnight Repair Serum on tarkoitettu yökäyttöön ja sen vaikutus on parhaimmillaan siinä lämpötilassa mikä iholla on nukkuessa. Tehoöljyn vaikutus on kiinteyttävä ja kosteuttava. Se vaikuttaa ihon veltostumiseen ja napakkuuteen ihan tuntuvasti jo parin viikon käytön jälkeen iho on sileämpi ja kiinteämpi. Sen päälle suosittelen Super Rich Repairin mikä on Dermalogican täyteläisin hoitovoide. Se on myös kosteuttava ja elvyttävä ja sitä käytetään yö-ja päivävoiteena.

Aamuisin iholle laitetaan uusi Phyto Replenish Oil 98€, joka on tarkoitettu juuri suojaamaan ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Se vahvistaa ihon omaa kosteus-ja rasvakerrosta, joka vähenee iän ja estrogeenin vähenemisen myötä. Kuivuus, tuuli ja pakkanen myös rikkoo ihon omaa suojakerrosta ja iho on entistä alttiimpi lämmön vaihteluille ja kuivalle sisäilmalle. Suurin osa ihon ongelmista talvella johtuu juuri tämän ihon oman hydrolipidisen kalvon pettämisestä. Phyto Replenish Oilin päälle laitetaan Super Rich Repair ja vielä sen päälle Barrier Repair (62€). Barrier Repair on talvitakki iholle, koska se torjuu tuulen, sateen ja kuivattavan sisäilman. Barrier Repair laitetaan ilman muuta myös yöksi Super Rich Repairin päälle, koska se suojaa makuuhuoneen kuivalta sisäilmalta. Pahin kuivattaja on sisäilma, koska eihän kukaan oleile kovassa pakkasessa pitkiä aikoja.

Huomatkaa kuitenkin ettei mikään näistä tuotteista suojaa jäätymiseltä. Eikä sellaista voidetta ole vielä kehitettykään mikä estäisi jäätymisen. Sitä ei edes kosmetiikkapuolella kehitetäkkään ja se kuuluu urheiluun ja sotateknologiaan. Parasta on suojata kasvot hyvä laatuisella kommandopipolla, jos joutuu oleilemaan pakkasessa pitkiä aikoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti