sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Phyto Replenish Oil suojaa ihoa ilman saasteilta

Olen tähän asti vaan hiukan sivunnut aihetta ilman saasteiden ihovaikutuksista. Ne eivät ole ensisijaisia asioita suomalaisten ihon hoidossa. Ilman saasteilta suojautuminen ja uv-säteilyn vastustaminen ovat tällä hetkellä kosmetiikan teknologian ykkösasia ja laboratorioissa tehdään kuumeisesti työtä miten nämä kaksi asiaa torjutaan. Kosmetiikkateollisuus ja lääketeollisuus ovat yhdistäneet voimavarojaan uusien suojatuotteiden löytymiseksi. Kuka sellaiset tuotteet ensin kehittää on takuulla miljonääri.

Dermalogican maailmankongresseissa on aina luentoja näistä ilman saasteiden vaikutuksista ihoon. Ongelma on aivan valtava suurkaupungeissa ja joskus maailmalla mietin, että me ihmiset tukehdumme omaan likaamme. Omassa työssäni otan tätä puolta esiin aika vähäisesti muuten kuin niiden asiakkaiden kohdalla jotka asuvat Kiinassa, Tokiossa, tai muissa suurkaupungeissa. Dermalogican uutuustuote Phyto Replenish Oil (98€) kehitettiin vahvistamaan ihon omaa hydrolipidistäkalvoa, että se suojaa mahdollisimman hyvin kylmyydeltä, lämmönvaihteluilta ja ilman saasteilta ihoa. Tässä onnistuttiinkin erinomaisesti ja olen jo nähnyt asiakkailla, jotka ovat kuukauden verran käyttäneet Phyto Replenish Oilia ettei iho ole rasittunut talvesta yhtä paljon, kuin aikaisemmin.

Nyt, kun alkaa talvilomamatkailu kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan Phyto Replenish Oil ja sen päälle aurinkosuojavoide. Phyto Replenish Oil imeytyy hujauksessa eikä helteessekään jätä mitään tahmeutta iholle. Lähempänä kesää huhti-toukokuussa Phyto Replenish Oil on hyvä suoja siitepölyjä ja katupölyjä vastaan. Ilmasto on minunkin työelämän aikana muuttunut paljon huonompaan suuntaan. Ei 80-luvun alussa puhuttu ihon suojaamisesta saasteilta eikä edes ajateltu sellaisen mahdollisuuden olevan joskus Suomessa.

P.S muista, että tänään on viimeinen mahdollisuus tilata Overnight Repair Serum 77€ (98€) tarjoushintaan!
2 kommenttia:

 1. Hei,
  Kumpaa tuotetta suosittelisit atooppiselle iholla jota varsinkin talvisin vaivaa couperosa poskipäiden kohdalla, Overnight repair serum:ia vai uutta Phyto replenish oil:a? Yksi tehoaine olisi hakusessa.
  t:maaria
  p.s pitää vielä viimeisimpään kirjoitukseen kommentoida, että aiemmin käytin joskus barrier repairia, mutta nykyisin olen niin ihastunut Hydrablur primeriin, että se on jäänyt vakio käyttöön ja ainakin omasta mielestä tuossa primerissa on barrierin hyvät puolet ja vähän lisää!

  VastaaPoista
 2. Suosittelen tuon Overnight Repair Serumin. Käytännössä on osoittautunut, että se rauhoittaa punoitusta ja vähentää couperosaa. Sen sisältämä arganöljy on atooppiselle iholle erinomainen.

  Inkeri

  VastaaPoista