maanantai 16. tammikuuta 2017

Uusi Tähtitarjous on Barrier Repair!

Nyt on se aika vuodesta, kun ihokin tarvitsee talvitakin. Barrier Repair on ainoa kosmeettinen tuote joka suojaa lämmönvaihteluilta ja estää ihon oman kosteuden haihtumista.

BARRIER REPAIR 30 ml NYT 49€ (63€) ja saat lahjaksi Body Hydrating Cream 75 ml vartalovoiteen ja Skin Perfect Primer sk 30 meikinpohjustusaineen matkakokoisina. Lahjatuotteiden arvo on 29€.

Barrier Repair on tarkoitettu aivan kaikille ihotyypeille tähän vuoden aikaan. Se sisältää luonnollista piisilikaattia mikä toimii, kuin silikoni. Valitettavasti kosmetiikan inciluettelossa ei enää nykyisin mainita mistä silikooni on saatu, mutta Dermalogica käyttää piimineraalista saatua silikaattia. Se jättää sileän ja vettä hylkivän pinnan iholle, joten tuuli ja sade ei rasita ihoa. Samalla se estää ihon oman kosteuden haihtumista ulkoilmaan ja estää näin ihon kuivumista. Varsinkin Suomen talvessa Barrier Repair on suorastaan välttämätön tuotelisä kaikille ihotyypeille. Se on täysin vesiliukoista ja ei takuulla tuki huokosia.

Itse käytän rutikuivalle iholleni lähes kesät ja talvet yötä päivää Barrier Repairia, koska se on edullinen hoitotuote hidastamaan kosteuden haihtumista ja ihon oman suojakerroksen kulumista. Laitan ensin tehotipan ja sen päälle hoitovoiteen ja vasta siihen Barrier Repairin. Vasta Barrier Repairin jälkeen laitetaan meikinpohjustusaine ja meikkivoide. Näin hoitotuotekerroksia tulee sen verran monta ettei pakkanen heti käy poskiin. Muistettava on kuitenkin ettei Barrier Repair suojaa paleltumiselta. Meikin alla Barrier Repair toimii hyvin myös rasvaisella iholla eikä rasvoita ihoa mitenkään. Vanhenevalla iholla Barrier Repair siloittaa ihoa hiukan samaan malliin, kuin Dermalogican Primeritkin.

Phyto Replenish Oil (98€) uutuustuotteen kanssa Barrier Repair on loistava yhdistelmä. Ellei iho ole huutavan kuiva niin kuin minulla on tuo Rarrier Repair riittää yksinään kosteusvoiteeksi Phyto Replenish Oilin päälle. Tarjous on voimassa taas seuraavat kaksi viikkoa. Näissä tähtitarjouksissa on huomattavasti suurempi alennus, kuin muissa kampanjapäivissä, niin kuin Pimeän Kaupan illoissa ja Avoimien Ovien päivissä. Tähtitarjoukseen kuuluu aina myös rahanarvoinen kaupan päällinen, joka tukee tarjoustuotteen vaikutuksia. Seuraava Pimeän Kaupan ilta on pe 17.2 ja sitten vasta syyskuussa on seuraava.

P.S tärkeä tieto: hoitolan "nettineuvonantaja" on vaihtunut ja hän on nyt Annukka Leppänen, joka opettaa Vanajaveden opistossa mm. websivujen tekoa. Näin aluksi työt saattaa kangerrella, kun työtapoja etsitään vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti