maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäinen Tähtitarjous!

Vuosi alkaa nyt todella tarpeellisella Tähtitarjouksella ja mukana saat  rahan arvoiset ja tehokkaat matkakoot.

OVERNIGHT REPAIR SERUM NYT 77€ (98€) ja saat lahjaksi matkakokoiset SKIN HYDRATING BOOSTER tehotipan ja SUPER RICH REPAIR hoitovoiteen ja niiden arvo on 59€. Matkakokoiset tuotteet riittävät noin 1-3 viikon käyttöön ihon tilanteesta riippuen.

Overnight Repair Serum tarjous tuli nyt "kreivin aikaan" niin, kuin suunnittelinkin. Tammikuun alkuun on luvattu ainakin kymmenen asteen pakkasia tänne Etelä-Suomeen ja iho tarvitsee kosteuttavia ja vahvistavia hoitotuotteita. Pohjois-Suomessa pakkanen ja kuivakausi on kestänyt jo pitkään ja siellä Overnight Repair Serumia tarvitsee kaikki yli 30-vuotiaat. Terveiset kaikille pohjoisen verkkokauppa-asiakkaille. Yritän aina huomioida blogijutuissani ja verkkokauppatarjouksissa sen ettei ne koske pelkästään paikkakuntalaisia, vaan koko Suomea.

Overnight Repair Serum tuli markkinoille muistaakseni 2014 ja se nousi heti ensimmäisenä vuonna meidän talvi-ajan myydyimmäksi tuotteeksi. Sen raaka-ainekoostumus oli täydellinen läpimurto kosmetiikkateollisuudessa ja se on myös patentoitu. Ensimmäistä kertaa saatiin samaan tuotteeseen tehokkaasti kiinteyttävä vaikutus ja kosteutus. Siihen asti kiinteyttävät tuotteet jättivät kireän ja napakan pinnan mikä ei tuntunut kuivaihoisella hyvältä. Overnight Repair Serum on hyvin kiinteyttävä vaikutukseltaan ja hidastaa huomattavasti ihon veltostumista. Samalla se sisältää vitamiinipitoista arganöljyä joka kosteuttaa ja siloittaa ihon pintakerroksis. Overnight Repair Serum on tarkoitettu yökäyttöön, koska ihon pintalämpötila muuttuu nukkuessa ja tuote on suunniteltu siten, että se vaikuttaa parhaiten juuri siinä lämpötilassa. Itse olen ollut aivan hurmaantunut tästä tuotteesta, koska sen vaikutukset tuntuu melkeinpä ensi levityksellä. Iho tuntuu heti kiinteältä ja kaikki kuivuuden aiheuttamat pikkurypyt siliää.

Tehotipan mukana tulee matkakoot Skin Hydrating Booster kosteuttavasta tehotipasta ja Super Rich Repair hoitovoiteesta. Ne tukevat erinomaisesti Overnight Repair Serumin vaikutuksia. Skin Hydratin Boosteria käytetään aamuisin ja tuo matkakoko riittää ainakin pari viikkoa. Super Rich Repair hoitovoide on Dermalogican täyteläisin voide ja sitä käytetään sekä yöllä, että päivällä. Overnight Repair Serum ei missään tapauksessa riitä yksinään ja sen vaikutukset menee hukkaan ellei sen päälle laiteta voidetta. Overnight Repair Serum imeytyy syvempiin ihokudoksiin ja ilman voidetta ihon pinta jää suojattomaksi. Ellei kotona ole Dermalogican hoitovoidetta muutkin sarjat käy, mutta huomattavasti tehokkaampi vaikutus tulee, kun kaikki tuotteet ovat Dermalogicaa. Tämä Tähtitarjous pelastaa ihon koko lopputalveksi. Lahjatuotteiden avulla saat tehtyä 2-3 viikon tehohoidon juuri tähän pahimpaan pakkasaikaan ja Overnight Repair Serum riittää käytössä noin kaksi kuukautta joten se jatkaa tehohoidon vaikutusta useita viikkoja. Älä jää odottamaan, että iho jo oireilee kuivuudesta, vaan aloita ennalta ehkäisy ajoissa eli juuri nyt!

3 kommenttia:

 1. Vuoden ensimmäisenä työpäivänä oli kiva huomata, että olin neuvotellut tarjoushinnan juuri oikealle tuotteelle. Varmaan koskaan ei ole mennyt Tähtitarjoustuotetta ekana tarjouspäivänä näin paljoa. Onneksi olin älynnyt tilata Overnight Repair Serumia riittävästi. Moni halusi tehotipan heti käyttöön ennen, kuin luvatut pakkaset alkaa. Se tässä olisikin tarkoitus, että ennalta ehkäistään ihon kuivumista ja ohentumista.
  Tervetuloa ostoksille!

  Inkeri

  VastaaPoista
 2. Magee tarjous se onkin. Kiitos ja hyvää vuoden jatkoa firmaanne!

  M.V

  VastaaPoista
 3. Ostinkin jo avoimena lauantaina tätä overnight serumia ja ennen joulua kävin hakemassa tämän uuden phyto oilin. Ruttunaamani on selvästi sileämpi ja sitä en olisi kyllä uskonut. Huomaa, että aineet "pelaa yhteen" koska iho alkoi tuntumaan vielä sileämältä, kun aloin käyttämään phyto oilia aamuisin.
  Olen aika uusi asiakkaanne ja iholleni on tullut ihan "ihmeparantuminen". Jopa sisaret ihmetteli jouluna mitä naamalleni on tehty.
  Tyytyväinen asiakas

  VastaaPoista