keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Youngbloodin jauhemainen meikki on hyvä pakkassuoja

Näin talvella meikki ei ole pelkästään kaunistava asia, vaan meikkivoiteen suojavaikutus on erittäin tärkeä. Mistään muusta kosmeettisesta aineesta ei jää ihon pinnalle samallaista suojakerrosta, kuin meikkivoiteesta.

Erityisen hyvä suojavaikutus on Youngbloodin Natural Mineral Foundation (65€) jauhemaisella mineraalimeikillä. Meikkivoide näyttää puuterilta pakkauksessa, mutta siinä on täysin eri koostumus, kuin puutereissa. Iholla se käyttäytyy samalla tavoin, kuin meikkivoide ja me käytämme siitä meikkivoidenimitystä. Natural Mineral Foundation levitetään paksulla luonnonkarva siveltimellä. Meillä on myös myynnissä ihan tähän tarkoitukseen Kabukisivellin (58€), koska siveltimen laatu merkitsee paljon lopputuloksessa. Meikkivoide levitetään pitkin vedoin, ei pyörittämällä ja näytämme aina asiakkaille miten levitys tehdään.

Natural Mineral Foundation jää ihon pintaan, kuin ohut kangas ja siksi sen suojaava vaikutus on niin hyvä. Jauhemaisessa meikissä voi hyvin itse säädellä miten paksun ja peittävän meikin haluaa. Paksummalla kerroksella on parempi suojavaikutus eikä mineraalipigmentti näytä iholla naamiolta, vaikka sitä on paksummaltikin. Mineraalipigmenttimeikillä saa aina luonnollisen näköisen ihon. Värisävyjä on useita, mutta luonnollisen levittyvyyden vuoksi sävyn valinta on erilaista, kuin yleensä meikkivoiteilla. Valikoimasta voi ottaa minkä sävyn hyvänsä riippuen siitä millaisen meikin haluaa. Natural Mineral Foundation on vesiliukoinen, mutta parhaan puhdistustuloksen saa Precleanse (58€) alkupuhdistusaineella ja ihotyypin mukaisella puhdistusmaidolla.

Tämä jauhemainen meikki on meillä suursuosikki ja kaikki, jotka ovat sitä kokeilleet hakevat aina uuden purkin. Tuo yksi pakkaus riittää 6-8kk eli se on myös riittoisa ja siksi edullinen meikkivoide. Itse en luopuisi mistään hinnasta tästä meikkivoiteesta ja se on mielestäni paras meikkivoide mitä olen koskaan kokeillut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti