maanantai 30. tammikuuta 2017

Tähtitarjouksena meidän suosituin meikkituotteemme!

Uusin Tähtitarjous on YOUNGBLOODIN NATURAL MINERAL FOUNDATION NYT 49€ (65€) jauhemainen mineraalimeikki. Saat sen mukana lahjaksi Conditioning Body Wash (75ml) suihkuvaahdon ja Ultra Calming Mist hoitosuihkeen. Arvo 38€

YB:n jauhemainen mineraalimeikkivoide Natural Mineral Foundation on meidän eniten myyty meikkituoteemme. Sitä, kun on kerran alkanut käyttämään ei muita enää edes kokeile. Itse olen käyttänyt sitä niin kauan, kun se on ollut meillä myynnissä eli varmaankin kymmenenvuotta. Tuote on puuterimainen, mutta sillä ei ole mitään tekemistä puuterin kanssa, vaan se muuttuu iholla aivan, kuin meikkivoiteeksi. Siitä käytetään meikkivoide nimitystä, koska se ei myöskään ole meikkipuuteri. Natural Mineral Foundation levitetään tuuhealla siveltimellä ja paras siihen on lyhyt vartinen kabukisivellin. Tällä hetkellä meillä on myynnissä Mirelle merkkisiä luonnon karvaisia kabukisiveltimiä (58€).

Natural Mineral Foundation meikkivoiteessa on useita eri sävyjä. Sävyn valinta on helppoa, koska mineraalipigmentti läpäisee ihon oman värin ja kaikki värisävyt näyttää iholla luonnolliselta. Meikkivoide tekee luonnollisen ihon ja mitään rajoja ei jää. Värisävyn voi valita sen mukaan mitä haluaa ihossaan korostaa. Itse olen iholtani lähes valkoinen, mutta käytän ihan kaikkia värisävyjä tilanteen ja vuoden ajan mukaan. Ivory on sävyistä vaalein ja se sopii silloin, kun haluaa korostaa ihon kalpeutta ja vaaleutta. Talvella se sopii kaikille vaalea ihoisille ja talven iltameikissä se on erinomainen. Cool Beige on yksi talven suosituimmista sävyistä, koska se neutralisoi punakkuutta ja sopii peittämään couperosaihoa. Honey on väreistä suosituin ja se sopii aivan kaikille. Samoin Neutral on hyvin neutraalisävy ja se peittää hyvin ihon keltaisuutta ja kirjavuutta. Warm Beige tekee ihosta lievästi päivettyneen ja itse käytän sitä myös talvisin, vaikka olen niin vaalea. Barely Beige poistaa ihon harmautta ja kalpeutta. Tawnee on sävyistä tummin ja sitä suosittelen hyvin tummaihoisille, tai hyvin ruskettuneille.

Jauhemainen mineraalimeikki sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Sillä voi tehdä peittävän meikin, tai hyvin kevyen riippuen siitä miten monta kerrosta sitä sivelee iholle. Se pysyy täysin muuttumattomana koko päivän ja rasvaisella iholla sen päälle voi vielä lisätä puuterin, jos haluaa täysin mattapintaisen ihon. Natural Mineral Foundation on erinomainen suoja pakkaselta, koska se jää kuin ohut kangas ihon pintaan. Se ei myöskään tuki ihoa ja on täysin vesiliukoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti