keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Talven paras hoitovoide on Super Rich Repair

Kovia pakkasia ei vielä ole ollut, mutta viimaa ja tuulta senkin edestä. Monena iltana töistä lähtiessäni lumi lentää tuulen mukana ihan, kuin neuloja sataisi. Se on varmasti ainakin yhtä suuri rasitus iholle, kuin kova pakkanenkin.

Menneinä vuosina neuvottiin talvella käyttämään yövoidetta päivällä, että se suojaisi ihoa enemmän, kuin ohut päivävoide. Dermalogicalla ei ole erikseen yö-ja päivävoiteita, vaan voiteet ovat eri vahvuisia hoitovoiteita. Kaikista täyteläisin voide Dermalogicalla on Super Rich Repair (127€), joka sisältää sekä kosteutta, että rasvaa. Talvella kaikkien yli 35-vuotiaiden kannattaa valita voiteeksi Super Rich Repair. Se käy yöksi ja päiväksi ja sopii myös meikin alle. Silloin, kun haluaa talveksi vaan yhden tuotteen se on ilman muuta Super Rich Repair jota voi kevyesti käyttää myös silmien ympärillä. Se on muuten erinomainen silmänympärysvoide, mutta voi täyteläisyytensä vuoksi hiukan turvottaa.

Dermalogicalla tuotteiden täyteläisyys ei tarkoita sitä, että ne olisivat paksuja ja kiiltävän rasvaisia. Täyteläinen voide sisältää enemmän vaikutusaineita ja rasvamaisia lipidejä, mutta ne eivät tuki eivätkä rasvoita ja ovat täysin vesiliukoisia. Monella on suorastaan rasvakammo ja aina valitaan aivan liian kevyt voide. Jos parikymppisenä on käyttänyt ohutta maitomaista kosteusvoidetta kesät talvet se ei takuulla toimi enää nelikymppisenä. Super Rich Repair ei takuulla rasvoita, mutta suojaa ihon talven rasituksilta. 

2 kommenttia:

 1. Moro. Kirjoitit pari päivää sitten tuosta vartalovoiteesta ja mainitsit ettei Dermalogica sisällä viilentäviä aineosia?
  Mitä tällä tarkoitit? Käytän itse dermal clay cleanseria ja se ainakin sisältää metholia joka viilentää ihon...
  Koska uusi kuorintajuttu tulee myyntiin?
  Osaatko vielä sanoa mitä muita uutuustuotteita myyntiin mahtaa tulla?

  t. Marita

  VastaaPoista
 2. Hyvä huomio. Ilmaisin asian huonosti, koska tarkoitin ettei nuo kyseessä olleet Dermalogican vartalovoiteet sisällä viilentäviä aineita. Tuossa Dermal Clayssa on mentholia mikä on viilentävä aine, mutta se on myös puhdistava ja ihoa kirkastava aine. Se ei ole viilentävyytensä takia Dermal Clayssa, vaan näiden muiden vaikutustensa vuoksi.
  After Sun Repairissa on viilentävä vaikutus ihan tarkoituksella, koska auringon polttama iho kuumottelee.

  Tuo uusi Daily Super Microfoliant lanseerataan koko Euroopassa 10.2 ja seuraavalla viikolla se on meillä myynnissä. Pimeän Kaupan Ilta on 17.2 ja uskoisin, että silloin viimeistään pystymme esittelemään asiakkaillemme uutuustuotteen.
  Muista uutuuksista meille ei ole ilmoitettu, mutta niitä saattaa tulla. Lanseeraukset ovat muuttuneet, koska nyt Dermalogica pyrkii esittelemään uuden tuotteen koko Euroopassa yhtä aikaa. Tämä muutos on niin suuri, että tämä vuosi menee vielä eri maiden järjestelyissä ja siksi päivämääriä ei voida ilmoittaa kovin aikaisin.
  Tämä muutos on erinomainen suomalaisten kannalta ettemme aina jää viimeiseksi, mutta sen organisoiminen ei varmaankaan ole helppoa. Joka maassa pitää olla painotuotteet esitteet yms.valmiina yhtä aikaa omalla kielellä. Onneksi EU:n yhtenäinen lakikäytäntö helpottaa tuotteiden markkinoille tuloa. Tämä on yksi EU:n hyvä puoli.

  Inkeri

  VastaaPoista