torstai 12. tammikuuta 2017

Tähtitarjous on voimassa vielä muutaman päivän

Tämän hetken Tähtitarjous Overnight Repair Serum NYT 77€ (98€) on voimassa sunnuntaihin 15.1 klo 24.00 saakka. Tehotipan mukana saat todella rahan arvoiset matkakoot Super Rich Repair hoitovoiteen ja Skin Hydrating Booster kosteuttavan tehotipan. Tuotteiden arvo on 59€.

Overnight Repair Serum on tehnyt ennätyksen Tähtitarjouksissa. Sitä on myyty enemmän, kuin mitään muuta aikaisempaa Tähtitarjousta. Syy tähän on se, että Overnight Repair Serum on niin monen asiakkaan suosikkituote ja sitä tarvitaan juuri nyt, kun talvisäät rasittaa ihoa. Muistan, kun kokeilin tuotetta ensimmäisen kerran ja huomasin, että iho oli sileämpi jo parissa päivässä. Se oli oikeastaan ensimmäinen Dermalogican tuote josta tuli näkyvä ja tuntuva vaikutus heti. Overnight Repair Serum tuli muistaakseni myyntiin 2014 talvella. Sen jälkeen on tullut markkinoille Phyto Replenish Oil (98€) ja Overnight Retinol Repair (147€) jotka myös vaikuttavat tuntuvasti heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Se, että näkee heti hoitoaineen vaikutuksen motivoi sen käyttöä. Aika moni innostuu uudesta tuotteesta ja käyttää sitä pari viikkoa ja sitten se unohtuu hyllylle nököttämään. Tämä on ihan hirveää tuhlausta. Jokainen Dermalogican purkki pitää aina käyttää loppuun ja vasta sitten hankkia uusia. Overnight Repair Serumista tulee iholle sileä pinta ja kiristyminen ja kuivuus loppuu siihen ja se ruokkii viitseliäisyyttä sen käyttämiseen. Overnight Repair Serumia otetaan noin 2-3 tippaa kämmenelle ja levitetään siitä kasvoille. Öljyn päälle laitetaan hoitovoide ja parasta on Super Rich Repair (127€) joka tulee lahjaksi matkakoisena.

Kannattaa huomioida se, että aluksi iho imee hoitoaineita enemmän, mutta sitten, kun vaikutuksia tulee määrää voi vähentää. Riippuu myös ihotyypistä miten paljon tuotteita laitetaan. Mitään ei kannata hölvätä mielin määrin, koska silloin hoitoaineita menee hukkaan. Overnight Repair Serum imeytyy syvempiin ihokerroksiin eikä sitä juurikaan jää ihon pintaan. Näin se pitää ollakin, että tehoöljy on jo imeytynyt täysin, kun voidetta levitetään. Jos iholle jää selvästi öljyinen pinta sitä on käytetty liikaa. Mitään haittaa iholle ei ole liika käytöstä, mutta se on tuhlaamista ja hoitoaineita tulee käyttää järkevästi.

Ehditte vielä perjantaina hakemaan Overnight Repair Serumin hoitolasta, tai sen voi tilata verkkokaupasta koko viikonlopun. Tähtitarjouksia saa ostaa useammankin kerralla ja Overnight Repair Serumia tarvitaan vähintään huhtikuun loppuun saakka. Yksi pullo riittää noin kaksi kuukautta ja kahdella pullolla pääsee jo toukokuun alkupuoleen saakka. 

2 kommenttia:

 1. http://blogit.apu.fi/pinkitkorkokengat/

  Käsittele tätä aihetta! Varsinkin vanhemmille ihmisille olisi hyvä tiedostaa asia, jo ennen puhelinsoittoa!!!

  Terkuin
  -mari-

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistäsi. En olekaan vielä ennen kuullut näin röyhkeästä myyntimenetelmästä. Ensin luvataan ilmainen kasvohoito ja sitten pitää ostaa tuotteita 1700€ arvosta. Tästä voisi ilmoittaa kuluttajasuoja asiamiehelle.
  Tuntuu pahalta oman ammattikuntani puolesta koska huono aine jakautuu kaikille. Olisi kova tietää mistä hoitosarjasta oli kyse, nin osaisi varoa sitä. Ei kukaan vakavasti työtään tekevä halua sekaantua tähän huijaukseen.

  Inkeri

  VastaaPoista