perjantai 19. tammikuuta 2018

Atooppista ihottumaa silmäluomilla

Silmäluomet ovat kohta missä olen eniten nähnyt erilaisia ihottumia, kuivuutta ja kutisevaa hilseilyä. Atooppinen ihottuma iskee ensimmäisenä yläluomiin ja hyvin usein allerginen reaktio, tai herkistyminen näkyy ensin silmäluomissa.

Talvi tuo atooppisen ihottuman

Juuri tähän vuodenaikaan atooppinen ihottumaa alkaa ja varsinkin nyt, kun on ollut tuulta ja pakkasta. Näihin aikoihin tulee aina muutama uusi asiakas jotka ovat huolestuneet kutisevan ärtyneistä silmäluomistaan. Itsestään selvää ei ole, että kyse on atooppisesta ihottumasta vaan pitää poissulkea muutkin vaihtoehdot. Me neuvomme aina eteenpäin ihotautilääkärille, jos emme pysty asiakasta auttamaan. Näissä ihottumatapauksissa kannattaa yleensä tulla ensin kosmetologille ja sieltä neuvotaan lääkäriin, jos tarve vaatii. En koskaan lähde räpeltämään itse jotain hoitoa ellen ole täysin varma mistä on kysymys ja mikä siihen auttaa. Atooppiseen ihottumaan auttaa kosteutus ellei se ole jo pahasti tulehtunut. Ennalta ehkäisy on tärkeintä, mutta jos ihottuma tulee ensimmäistä kertaa ei sitä ole osannut tehdä. Nanolift hoidon (118€) syväkosteuttava vaikutus auttaa yleensä näkyvästi ja hoitoja kannattaakin tehdä 2-3 parin viikon välein. Atooppinen ihottuma kertoo kuivuustaipumuksesta ja muukin iho tarvitsee kosteutusta, vaikka se ei oireilekaan. Nanolift hoito on myös se ennaltaehkäisy mitä lukemattomat atoopikkoasiakkaani käyttävät.

Kotihoito on tärkeää

Silmänympärystuotteista kaikista rauhoittavin ja kosteuttavin on Ultrasoothing Eye Serum (93€). Se on ohut lähes nestemäinen kosteusgeeli joka rauhoittaa kutinaa, kirvelyä ja punoittavaa hilseilyä. Sanoisin, että tämä tuote on ”balsamia haavoille” niin hyvän tunteen se jättää ärtyneelle silmäluomelle. Aluksi tätä silmänympärysvoidetta laitetaan useampaan kertaan päivän aikana. Ellei ole meikkiä Ultrasoothing Eye Serumia voi lisäillä päivän mittaan useitakin kertoja. Ainakin iltapesun jälkeen kannattaa tätä geeliä laittaa useampia kerroksia noin vartin välein. Tuo uusi silmänympärysnaamio Stress Positive Eye Lift (88€) on osoittautunut erinomaiseksi hoidoksi atooppisille silmäluomille. Sitä voi käyttää alkuun jopa aamulla ja illalla, että iho rauhoittuu nopeammin. Aamuisin naamio vaikuttaa viisiminuuttia ja se huuhdellaan hyvin pois ja sen jälkeen laitetaan Ultrasoothing Eye Serum. Iltaisin tuon naamion voi jättää yöksi vaikuttamaan eikä silmänympärysvoidetta tarvita. Stress Positive Eye Lift on myös tosi edullinen hoitoaine, koska tuosta tuubista käyttää vähintään seitsemänkymmentä hoitokertaa. Nyt Tähtitarjouksena oleva Ultra Calming Mist NYT 45€ (58€) rauhoittaa myös ärtynyttä ihoa ja suhketta saa mennä silmäluomillekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti