maanantai 22. tammikuuta 2018

Iho kutisee kuivuuttaan

Nyt vihdoinkin tuli kunnollinen talvi ja pikkupakkasta on ollut melkeinpä viikon. Pitkän sisälämmityskauden jälkeen pakkanen oli joidenkin iholle viimeinen pisara ja iho alkoi kirvellä ja kutista. Viime viikolla tuli useampia ajanvarauksia kasvohoitoon, koska iho tuntui niin kurjalta. Hyvä näin, koska kutisevassa kuivuusvaiheessa olevaa ihoa on vaikea hoitaa kuntoon pelkällä kotihoidolla.

Paras ajankohta kasvohoidolle on nyt!

Ellet käy säännöllisesti kosmetologilla nyt on se hetki, kun kasvohoitoa eniten tarvitaan ja ajanvaraus kannattaa tehdä heti. Voit laittaa meille sähköpostia info@kauneushoitolainkeri.fi, tai tekstiviestin numeroon 050-3580310, tai varaa aika soittamalla. Hoitoon tuloa on turha lykätä, koska tiedän vuosien kokemuksella, että nyt kuivuudesta reagoiva iho pahenee viikko viikolta. Mitä pidemmälle hoitoa lykätään sen vaikeampi iho on saada kuntoon ja tarvitaan jo useampia hoitokertoja. Yleensä kuivuus saadaan kuriin yhdellä Nanolift kasvohoidolla (118€). Hoidon jälkeen tarvitaan muutama kotihoitotuote ettei kuivuus jatku uudestaan. 

Multivitamiininaamio korjaa kuivan ihon

Multivitamin Power Recovery Masque (78€) on tehokkain pikahoito hilseilevään ja kutisevaan kuivuuteen. Sitä voi käyttää, vaikka kolmen kerran sarjana kolmena iltana peräjälkeen ja jättää se yöksi vaikuttamaan. Multivitamiininaamio sisältää runsaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja b-vitamiinia joka parantaa ihokudoksen uudistumista. Kasvohoitoa se ei korvaa, koska me pystymme 
imeyttämään kosteuttavat hoitoaineet paljon syvemmälle kuin se kotona on mahdollista. Sitten, kun akuuttikuivuus on korjattu ihon hoitoa pitää tehostaa ettei taas kuukauden päästä olla samassa tilanteessa. Dermalogican öljymäiset tehotipat sopivat juuri tähän tilanteeseen. Overnight Repair Serum (107€) yöksi kosteuttaa ja kiinteyttää iho ja rauhoittaa punoitusta ja kutinaa ja sitä käytetään yöksi voiteen alla. Phyto Replenish Oil (102€) käytetään aamuisin ja sen päälle laitetaan päivävoide. Phyto Replenish Oil vähentää ihon ohenemista ja parantaa ihon oman suojabarriäärin kestävyyttä. 
Nämä kaksi tehotippaa olivat viime talvena meidän myydyimmät tuotteet, koska ne ovat niin ihania käytössä.

Ultra calming Mist on pika-apu kuivuuteen

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Tähtitarjouksena oleva ULTRA CALMING MIST NYT 45€ (58€) ja saat kaupanpäälle Ultra Calming Cleanserin matkakoon. Ultra Calming Mist on helpoin tapa lisätä kosteutusta ihon hoitoon. Jo parissa päivässä huomaa muutoksen, kun käyttää hoitosuihketta pitkin päivää. Kesällä riittää, kun hoitosuihke laitetaan aamu-ja iltapuhdistuksen jälkeen. Näin kuivana aikana sitä kannattaa suihkauttaa kaikissa mahdollisissa väleissä. Itselläni on matkakoko yöpöydällä josta suihkautan ainakin pari kertaa lukuhetkeni aikana. Yöllä, kun herään palvelemaan meidän kissakuninkaita suihkautan taas hoitosuihketta. Työpäivänä laitan hoitosuihketta ainakin 2-3 kertaa meikin päälle eikä se mitenkään suttaa meikkiä. Sitä ei tietystikkään kannata suunnata juuri silmiin ja ripsiväriin vaan enemmän poskiin ja otsaan. Kotona suihkutan Ultra Calming Mistiä talvella myös selkään ja rintakehään. Selkään on vaikea yksin laittaa kosteusvoidetta, mutta tuo hoitosuihke on helpompi käyttää. Se ei korvaa vartalovoidetta, mutta vähentää kuivuudesta johtuvaa kutinaa. Tämä Tähtitarjous on voimassa vielä viikon eli 29.1 saakka. Tuote on nyt niin edullinen, että niitä kannattaa ostaa kaksikin pulloa. 

Phyto Replenish Oil on talven suosituin tehotippa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti