keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Kasvojen puhdistus on osa ihonhoitoa

Vuosikymmenten myötä kosmetiikan käyttötavat ovat muuttuneet ja moni tuote on muuttanut muotoaan alkuperäisestä tarkoituksesta. Dermalogica on yksi edelläkävijä joka on muuttanut ammattikosmetiikan käyttötapoja.

Puhdistus on osa ihonhoitoa

Kasvojen puhdistamisessa on tapahtunut suuri ajatusmallin muutos viime vuosikymmeninä. Vielä 80-luvulla pesu ja meikinpoisto oli välttämätön paha ja puhdistusaineisiin ei panostettu yhtään. Puhdistusaineet olivat voimakkaita ja kuivattavia ja niiden jälkeen käytettiin vielä kuivattavampi kasvovesi. Sitten hoitovoiteilla yritettiin kompensoida puhdistuksen tuoma rasitus ja palauttaa kosteus kuoliaaksi pestylle ihosolukolle. Dermalogica jätti kasvovedet pois ja toi niiden tilalle ravitsevat hoitosuihkeet. Precleanse (64€) tuli myyntiin 2000-luvun alkupuolella ja ymmärrettiin, että puhdistuskin voi sisältää hoitoaineita. Syksyllä myyntiin tullut Precleanse Balm (58€) toi vielä tuplasti lisää hoitovaikutuksia kasvojen puhdistusvaiheeseen. Tähän, kun lisätään bt-sonic (126€) ultraäänilaiteen käyttö tulee puhdistuksesta yhtä tärkeä hoitovaihe kuin tehotipoista ja voiteistakin.

Precleanse Balmia tarvitaan juuri nyt

Juuri nyt on se vaihe vuodesta, kun Precleanse Balmin hoitovaikutusta tarvitaan. Pakkaset toi tullessaan kasvojen kuivuusongelmat ja moni kyselee mitä nyt pitäisi tehdä ja miten pian pääsee kasvohoitoon. Nopein vaikutus ihon kotihoidossa tulee, kun vaihtaa entiset puhdistustuotteet Dermalogican Precleanse Balmiin ja Ultra Calming Cleanseriin (78€). Precleanse Balm on balsamia haavoille, kun kyse on kuivan kirvelevästä ihosta. On paljon hitaampaa saada kuivaa ihoa kuntoon hoitovoiteilla ja seerumeilla, jos puhdistusvaihe koko ajan kuivattaa lisää. Siksi onkin mietittävä ihonhoitokokonaisuuden vaikutuksia, koska pesu ei ole muusta hoidosta irrallinen tapahtuma vaan tärkeä osa ihonhoitoa.
Pakkasen kuivattamalle iholle oikea puhdistusaineiden valinta on tärkeää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti