lauantai 27. tammikuuta 2018

Käytä tehotippoja päivittäin

Tehotipat ovat yleensä kaikissa hoitosarjoissa arvokkaammat tuotteet niiden suuren raaka-ainepitoisuuden vuoksi. Siksi ne pitää käyttää tarkkaan, että kaikki vaikutus pystytään hyödyntämään. Minua harmittaa kovasti asiakkaiden puolesta, jos huomaan, että hoitoaineita menee hukkaan.

Tehotipoilla on suuri hoitovaikutus

Tietysti joku voi ajatella, että mitä minä siitä välitän käyttääkö asiakas tuotteita kunhan myyn niitä lisää. Tämä ajattelu ei yhtään sovi minulle, tai Marille. Olen hyvin kunnianhimoinen ihminen ja haluankin, että tekemäni työ näkyy ja asiakas siitä hyötyy. Ellei asiakas käytä ostamiaan tuotteita näen sen ihossa ja se kertoo myös etten osaa motivoida asiakasta oikein. Tehotipat laitetaan aina ensimmäiseksi puhdistetulle iholle, koska niiden tarkoitus on imeytyä syvempiin ihon kerroksiin. Ne eivät riitä yksin käytettynä, koska niistä ei jää suojaa ihon pintaan vaan niiden päälle levitetään aina hoitovoide. Yleensä tehotipoilla on yksi, korkeintaan kaksi täsmävaikutusta ja niissä on suuri raaka-ainepitoisuus.

Tehotippoja käytetään joka päivä

Suurin virhe mitä asiakas voi tehdä on käyttää tehotippoja vaan silloin tällöin. Jotkut haluavat säästellä arvokkainta tuotetta käyttävät niitä esimerkiksi vaan kaksi kertaa viikossa. Näin ne menevät täysin hukkaan ja saavutetaan korkeintaan lievä kosteusvaikutus. Tehotipat ovat kuin antibioottikuuri jota käytetään päivittäin. Antibioottien hoitovaikutus katkeaa, jos niitä ei käytä säännöllisesti. Kaikki jo tietävät, että silloin tällöin käytetty antibiootti ei juurikaan tehoa. Samoin käy tehotippakuurin kanssa. Ihosolukon pitää saada joka päivä hoitoannos, että vaikutus saavutetaan. Yleensä noin kolmen viikon käytön jälkeen tulokset alkavat näkyä. Voitte uskoa, että sydäntäni kirvelee, kun asiakas käyttää puolivuotta tehotippoja jotka oikealla käytöllä loppuu parissa kuukaudessa. Se kertoo minulle heti ettei tuotetta käytetä oikein ja siitä ei tule vaikutusta. Jos tosiaan yksi tehotippapullo riittää puolivuotta sitä on käytetty niin harvoin, tai niin vähäinen määrä, että yhtä hyvin aineen olisi voinut jättää ostamatta.
Kuorinta-aineiden käyttö lisää tehoaineiden imeytyvyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti