torstai 4. tammikuuta 2018

Jouluruuat turvottaa

Nyt alkaa olla jouluruokien syönti loppusuoralla ja sen kyllä tuntee vatsassa ja kasvojen turvotuksessa. Joulunajan ruuat ja juomat eroaa niin paljon arjen syömisistä, että elimistö reagoi jo oudokseltaankin.

Suola tekee silmäpussit

Estrogeenin vähentyminen alkaa tuntua jo nelikymppisenä myös nestekierrossa. Hormoonitoiminta vaikuttaa todella paljon aineenvaihduntaan ja siksi naisilla turvotus lisääntyy iän myötä. Miehillä ei ole niin suurta turvotustaipumusta erilaisesta hormoonitoiminnasta johtuen. Ikääntymisen hidastamaan aineenvaihduntaan ei paljoa lisähidasteita tarvita, kun turvotus näkyy jo kasvoilla. Suolaiset ja mausteiset ruuat aiheuttaa helposti turvotusta ja niitähän joulun ajan ruuista löytyy. Myös alkoholia käytetään enemmän juhlapyhien yhteydessä ja se ainakin näkyy kasvoissa. Itse käytän alkoholia aika kohtuudella ja nytkin aattoaterioilla join vaan pari lasia viiniä. Se kyllä näkyy silmänympärillä ja kasvoissa aivan, kun olisin viettänyt joulunpyhät kapakassa. Hyvänä lisänä on suolainen kinkku mikä on joulun lempiruokani ja mussutan kinkkuleipää kuukauden verran joka päivä. Vielä, kun istun kaiken vapaa-ajan askartelemassa, tai lukemassa ei liikuntakaan pääse elintoimintoja vilkastuttamaan.

Nanolift poistaa turvotuksen

Aivan ilmiömäinen apu turvotukseen on Nanolift kasvohoito (118€). Tulosta ei uskoisi ellei sitä itse näe ja koe. Puolentoistatunnin hoidon aikana silmäpussit laskee ja nesteisyys koko kasvoilta silmän nähden vähenee. Kasvot tuntuvat myös kevyemmiltä, kun jähmettävä turvotuskertymä on poissa. Ennen juhlia Nanolift on loistava hoito ja säännöllisenä hoitona noin 4-8 viikon välein turvotus pysyy poissa pitkiä aikoja. Näin joulun jälkeen terveellisempi elämä olisi hyvä aloittaa Nanolift hoidolla. Se on hyvin kannustavaa, kun huomaa kasvojensa kaventuneen ja sen avulla jaksaa pitää tiukempaa ruokavaliota. Uusi kotikäyttöön tarkoitettu bt-Sonic ultraäänilaite (126€) vilkastuttaa myös ihon toimintoja ja säännöllisesti käytettynä poistaa turvotusta. Laitteen käyttöä suositellaan vähintään kerran päivässä 1,5-2 minuuttia, mutta sitä saa kyllä käyttää useammankin kerran. Silmänympärysturvotusta voi vähentää käyttämällä laitetta aamuin, illoin ja sillä voi vielä imeyttää silmänympärysnaamionkin.

Pika-apu silmäpusseihin

Dermalogican keväällä tullut uutuus Stress Positive Eye Lift (88€) on aivan loistava poistamaan silmäpusseja. Vain viidenminuutin vaikutusaika aamuisin ja silmät avautuu paljon paremmin. Nyt joulunpyhien aikana pääsin oikein testaamaan miten hyvin Stress Positive Eye Lift poistaa turvotusta ja kyllä se selvästi vaikuttaa. Se myös viilentää ihanasti ja tekee virkeämmän olon. Ensin kokeilin käyttää sitä joulupäivän aamuna, kun silmäpussit oli pahemmillaan ja ne laskivat viidenminuutin vaikutusaikana selvästi. Sitten kokeilin naamion ennalta ehkäisevää vaikutusta ja laitoin sen parina perättäisenä yönä vaikuttamaan. Mitään ylimääräistä turvotusta ei aamulla ollut, vaikka sen kertaisten syömisten tuloksena pussit olisi takuulla tulleet. Minulle tuntui mukavammalta tuo tapa, että jätetään naamio yöksi vaikuttamaan. Samalla naamio ehtii hyvin kosteuttamaan ja vähentämään silmänympäryksen tummuutta. Käytössä Stress Positive Eye Lift on edullinen vaihtoehto, koska tuosta tuubista saa 60-70 käyttökertaa. 

Stress Positive Eye Lift (88€) on pakattu tuubiin jonka kärki on muotoiltu 
hierontaa varten. Pakkauksen mukana on ohjeet hierontaliikkeistä joita voi tehdä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti