maanantai 1. tammikuuta 2018

Tähtitarjouksena Ultra Calming Serum Concentrate!

ULTRA CALMING SERUM CONCENTRATE NYT 65€ (83€) ja saat lahjaksi matkakoot Daily Superfoliantista ja Age Reversal Eye Complexista. Arvo 30€.

Rauhoittaa ärtyneen ihon

Näin joulun tienoilla näen usein, että asiakkaiden ihot ovat punakoita ja ärsyyntyneitä ennemmän kuin muulloin. Joulun erilaiset mausteet ja tuoksut sekä joulukiireiden stressi saa ihon reagoimaan jopa ihottumalla. Muutenkin kuiva ja couperoottinen iho on jo kärsinyt pitkästä sisälämmityskaudesta ja tarvitsee erityishoitoa. Ultra Calming Serum Concentrate on kaikille ihotyypeille sopiva tehotippa joka rauhoittaa punoitusta, näppyjä, kuivia läiskiä ja kirvelyä. Sitä käytetään aamulla ja illalla ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle laitetaan ihotyypin mukainen hoitovoide. Myös nuorelle atooppiselle iholle Ultra Calming Serum Concentrate on sopiva tehohoitoaine. Alle 25-vuotias voi sen kanssa käyttää Clear Start linjan Soothing Hydrating Lotion (42€) kosteusvoidetta. 

Ennalta ehkäisee couperosaa

Paras hoito couperosaiholle on ennalta ehkäisy. Jos iho on kuiva, ohut ja helposti punoittava saattaa olla suuri vaara couperosasta myöhemmällä iällä. Väärin hoidetusta, tai huonolla hoidolla olleesta couperosaihosta puhkeaa helposti ruusifinni ja siksi couperosan hoito on erityisen tärkeää. Ultra Calming Serum Concentrate on erittäin hyvä ennalta ehkäisevä hoito couperosalle, koska se vahvistaa ihoa ja rauhoittaa punoitusta. Siinä olevat raaka-aineet parantavat pintaverisuonten seinämien joustavuutta ja suonet eivät jää laajentuneiksi niin helposti. Ultra Calming Serum Concentrate on talvella hyvä lisähoito kuivalle iholle, vaikka erityistä ärsytystä ei olisikaan. Se sitoo ihon omaa kosteutta ja vähentää ihon ohentumista. Hyödynnä nyt tämä vuoden 2018 ensimmäinen Tähtitarjous!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti