lauantai 20. tammikuuta 2018

Uutta tulossa!

Kosmeettiset tuotteet kehittyvät hurjaa vauhtia ja uutuuksia tulee tasaiseen tahtiin sekä Youngbloodille, että Dermalogicalle. Sanotaan, että jos on poissa vuoden kosmetologin työstä tiedot käy vanhaksi ja pitää saada päivitystä osaamiseen. Meille Marin kanssa on tärkeä asia, että saamme Dermalogicalta aina tuoreet tiedot uutuuksista ja muutoksista.

Herkän ihon tuotteet uudistuu

Dermalogicalta jäi pois muutamia tuotteita viime syksynä. Päättelin heti, että jotain uutta niiden tilalle on tulossa. Hyvin tyypillinen suomalainen iho on herkkä ja couperoottinen ja siihen tarvitaan herkän ihon rauhoittavia hoitoaineita. Siksi olikin suuri ilo, kun näin mainoksen kahdesta uutuustuotteesta eli Calm Water Gelistä ja Barrier Defence Boosterista. Tiedän ainoastaan tuotteiden nimet tällä hetkellä, mutta ne esitellään Suomessa 29.1 joten sen jälkeen kerron lisää. Varmasti ne löytyvät jo muiden maiden Dermalogican sivuilta, mutta odotan mieluummin virallista tietoa etten sorru väärinkäsityksiin. Vielä kevään ajan Suomi on uutuusesittelyissä muutaman kuukauden jäljessä muuta maailmaa, mutta syksyllä aikataulut pitäisi olla yhteneväisiä. On tosi kiva päästä vuoden ensimmäiseen koulutuspäivään ma 29.1, mutta huomioikaa, että yritys on silloin suljettu. Tietysti on kallista pistää liike kiinni ja lähteä itse koulutukseen, kun sen päivän tuotto on nollaeuroa. Pidän sitä kuitenkin ihan kannattavana sijoituksena, koska se motivoi työintoa todella paljon. 

Youngbloodin uutuudet

Youngblood on Suomessa erittäin suosittu meikkisarja, koska se on ainoa mitä Suomen Astma-ja Allergialiitto suosittelee. Jos jollakin teidän ystävällä on ongelmia allergioiden kanssa voitte neuvoa kokeilemaan Youngbloodin meikkejä. Suurin osa Dermalogicaa käyttävistä kosmetologeista myy myös Youngbloodia, koska ne täydentävät toisiaan erinomaisesti. Meikkisarjoihin tulee aina vähintään keväällä ja syksyllä uusia värejä ellei sitten tule kokonaan uusia tuotteita. Youngbloodilla löytyy ihan pintamuodin mukaisia värityksiä, mutta myös kauniit perusvärit jotka sopii yli nelikymppisillekin. Uutuutena ovat tulleet kynämäiset huulipunat joissa on seitsemän eri sävyä. Ensimmäinen erä Suomessa ehti jo loppua ennen kuin ne ehti meille myyntiin asti joten sen johtopäätöksen voi tehdä, että ne ovat erittäin suosittuja. Otan niitä myyntiin heti, kun uusi erä on saatavilla. Viimeistään Pimeän Kaupan iltana 23.2 näette ne. Olemme Marin kanssa koekäyttäneet ne ja siinä on yksi tämän hetken suosikkivärini. Ne ovat näppäriä käyttää, koska erillistä huultenrajauskynää ei välttämättä tarvita. Ne myös pysyvät huomattavasti paremmin kuin huulipunat yleensä, mutta ovat siitä huolimatta hoitavia ja kosteuttavia. Väreistä löytyy kaikille mieleinen netraalista nudesävystä kirkkaaseen puhtaan punaiseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti