sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Taloudellista kosmetiikan käyttöä

Yritän aina muistuttaa asiakkaita ettei hyvää kosmetiikkaa saa tuhlata turhaan ja kaikki pitää käyttää loppuun asti. Puoliksikäytettyjä tuubeja ja purkkeja ei kannata jättää lojumaan ja odottamaan käyttöä, koska pieni määrä voidetta pilaantuu helposti.

Käytä tuubit tyhjiksi

Dermalogican voidetuubit ovat käteviä ja hygieenisiä käytössä ja ne kannattaa leikata auki ennen pois heittämistä. Sakset pystyvät tuubin muoviin oikein hyvin ja sinne jää vielä melkein viikon käyttöön riittävä määrä voidetta. Itse tuotteiden käytössä ei kannata säästellä. Hoitovaikutuksesta menetetään paljon, jos tuotetta käytetään liian vähän kerralla. On paljon parempi käyttää hoitoainetta kunnolla sen ajan mitä se riittää eikä pihistellä aineiden määrässä. Dermalogican edullisin voide on Clear Start linjan Hydrating Lotion (42€) joka hätätapauksessa sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Heikossa rahatilanteessa voi kaikki käyttää Hydrating Lotionia ja sillä pysytellä hyvälaatuisessa Dermalogicassa.  Hydrating Lotionin alle voi laittaa mitä tahansa tehotippoja ja niillä täsmäyttää kotihoitoa ihoon sopivaksi. Parempi on siirtyä tähän Dermalogican kevyeen kosteusmaitoon kuin ostaa joku halpa markettituote.

Älä hukkaa matkakokoja

Aika usein ostosten mukana asiakkaat saavat matkakokoja ja näytteitä. Sitä harmittelen eniten, että nämä pakkaukset menee hukkaan. Ne ovat rahan arvoista tavaraa ja näytepussit maksavat meille
1.20-5.50 € ja matkakoot 12-26€. Olisi harmillista, jos nämä jätetään pilaantumaan, tai heitetään pois. Matkakokoja voi käyttää muulloinkin kuin matkoilla. Pikkupullot kannattakin käyttää matkan jälkeen loppuun, koska pieni määrä pullon pohjalla säilyy huonosti. Puhdistustuote ja hoitosuihke pullot ovat kierrekorkilla ja ne voidaan pestä ja täyttää uudestaan isommista pulloista. Kannattaa myös muistaa, että Dermalogican pakkauskoot ovat paljon isompia kuin eurooppalaisissa tuotteissa on. Jos hinta tuntuu ostaessa kalliilta käytännössä Dermalogica tulee edullisemmaksi kuin moni muu laatukosmetiikka. Eikä mitään vastaavaa kosmetiikkamarkkinoilta löydykkään. Isompien pakkausten lisäksi tuotteiden raaka-ainepitoisuudet ovat suuria ja siksi tuotetta tarvitaan vähemmän kuin yleensä.

Oikein valitut hoitotuotteet tukevat toistensa vaikutuksia ja
riittävät siksi käytössä pidemmälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti