tiistai 30. tammikuuta 2018

Uutuustuotteita tarvitaan

Voin sanoa, että maanantaina esitellyt uutuudet Barrier Defence Booster 102€ ja Calm Water Gel 70€ tulevat tarpeeseen. Juuri tähän vuodenaikaan näen lukemattomia kertoja ärtyneitä, punoittavia, hilseileviä ja kutisevia kasvoja. Nyt näihin asioihin saadaan nopeasti apua uusilla tuotteilla.

Talvisää rasittaa ihoa

Meidän talvisää rasittaa ihoa aivan suunnattomasti. Jo lokakuussa pitäisi ottaa käyttöön suojaavammat ja ravitsevat tuotteet kuin kesäaikaan. Pakkasia ei muutamaan talveen ole ollut, mutta jäinen tihkusade, tuuli ja sisäilman kuivuus rasittavat aivan yhtä paljon. Nyt uusi UltraCalming Duo on se mitä viimeistään talvella pitää käyttää pitääkseen ihon kunnossa. Barrier Defence Booster on tehotippa joka on koostumukseltaan kevytöljy. Se imeytyy syvempään ihokudokseen ja parantaa ihon omaa suojabarriääriä. Kevytöljy sisältää kosteuden lisäksi lipidejä jotka hidastavat ihon ohentumista ja korjaavat kuivaa, hilseilevää ihoa. Fytosterolien ja bisabololin yhteisvaikutus ehkäisee ärsytysten syntymistä ja rauhoittavat ja vahvistavat ihoa niin, että punoitusta, kuumotusta ja kutinaa ei enää tule.

Calm Water Gel on ihana vesivoide

Calm Water Gel 70€ on aivan poikkeuksellinen kosteusvoide ja mitään vastaavaa en ole koskaan kokeillut. Tuubista otetaan hyvin pieni määrä voidetta ja hierotaan se käsissä ja siitä tuleekin lähes vesimäinen neste. Tämä todella kevyt hyvin imeytyvä voide sopii rasvaisellekin iholle poistamaan punoitusta ja kuivuutta. Tulehtunut punakka näppyläihokin saa apua Calm Water Gelistä, koska se sopii kaikille ihotyypeille ja kosteuttaa tarpeeksi hyvin kuivaakin ihoa. Calm Water Gel on aivan poikkeuksellisen riittoisa, vaikka niinhän kaikki Dermalogican tuotteet ovat, mutta huomioida kannattaa ettei turhaan ota tuubista liikaa voidegeeliä. Tämä voidegeeli sisältää kauraöljyä joka on aivan erinomainen rauhoittava ja vahvistava raaka-aine.

Näitä tuotteita tarvitaan

Tämä Ultra Calming Duo on kuin luotu meidän tarpeisiin. Jokainen hyötyy näistä tuotteista ja niitä voi käyttää joko yhdessä, tai erikseen. Punoittava ärtynyt iho tarvitsee nämä kummatkin tuotteet aamulla ja illalla. Barrier Defence Booster tehotippa levitetään ensin puhtaalle iholle ja sen päälle Calm Water Gel. Näiden päälle levitetään vielä vanha tuttu Barrier Repair (69€), tai SkinPerfect Primer (85€) suojaamaan ihoa ulkoisilta haitoilta. Calm Water Gel sopii kosteusvoiteeksi lähes kaikille. Sitä kannattaakin kokeilla, koska nyt on iho kuivimmillaan ja tarvitsee kosteutta ja rauhoitusta. Myös miehet ja nuoret pitävät Calm Water Gelistä, kun se on niin vesimäisen ohut. Parin viikon säännöllisen käytön jälkeen alkaa tulokset näkymään ja punoitus ja kirvely unohtuu täysin. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin. Viimeistään Pimeän Kaupan iltana pe 23.2 voitte poiketa niitä kokeilemaan, mutta mitkään alennuksethan eivät koske uutuustuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti