sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Uutuudet myyntiin 1.2-18!

Nyt onkin mukavia uutisia. Dermalogica esittelee kaksi uutta tuotetta jotka sopivat juuri suomalaisille ja meidän ilmastoon. Olemme Helsingissä koulutuksessa ma 29.1-18 ja liike on sen päivän suljettu. Uutuustuotteet saamme myyntiin to 1.2-18.

Calm Water Gel

Tuotteita on kaksi jotka toimivat synergisesti toisiaan vahvistaen. CALM WATER GEL 70€ on kosteusvoide joka rauhoittaa kuivaa, punoittavaa ja couperoottista ihoa. Se poistaa nopeasti kirvelyä, kutinaa ja punakkaa hehkutusta. Calm Water Gel on ohut geeli joka iholle levitettäessä muuttuu nesteeksi. Nyt kaikista rasvapelkoisimmatkin saavat sopivan kosteusvoiteen. Tuote sisältää runsaasti natriumhyaluronaattia joka on paras mahdollinen ihon kosteuttaja. Calm Water Gel parantaa ihon omaa suojamekanismia ja vähentää ulkoisten haittojen ihorasitusta. Noin parin viikon käytön jälkeen vaikutus näkyy punoituksen vähentymisenä ja iho on rauhallinen eikä kiristele kuivuuttaan. 

Barrier Defense Booster 

Barrier Defense Booster 102€ on Calm Water Gelin sisarustuote joka toimii tehotipan tavoin. Se on kevytöljy joka levitetään ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle ihotyypin mukainen voide eli nyt mielellään Calm Water Gel. Barrier Defense Booster vahvistaa ihon suojabarriääriä ja hillitsee punoitusta ja ärsytystä jo ennen kuin se näkyy ihossa. Tuote vahvistaa ihoa ja parantaa ihon elastisuutta ja napakkuutta. Raaka-aineissa löytyy esimerkiksi kauraöljy joka on todettu erinomaiseksi ihon rauhoittajaksi. Barrier Defense Boosteria käytetään 6-10 tippaa aamuin ja illoin ja sen päälle Calm Water Gel. Yhdessä nämä tuotteet vähentävät herkkyyttä, kuivuutta ja punoitusta todella tehokkaasti. Uutuustuotteet sopivat erinomaisesti suomalaisille tyypilliseen couperosaan ja ruusufinniin. Tervetuloa loppuviikosta tutustumaan tuotteisiin.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä... sopii varmaan rauhottamaan myös atopiaa.

    VastaaPoista
  2. Uskoisin, että uutuuksilla saadaan apua myös atooppiseen kuivuuteen joka kutisee ja punoittaa.
    Tähän atopiaan on myös hyvä ja helppo apu nyt viimeistä päivää Tähtitarjouksessa oleva Ultra Calming Mist NYT 45€ (58€). Saat sen mukana kaupan päälle Ultra Calming Cleanserin joka riittää pari viikkoa ja sen voi jättää odottamaan, vaikka kesälomareissua. Tuo Ultra Calming Mist kannattaa kuivan kirvelevälle iholle sumuttaa heti suihkun ja saunan jälkeen, niin sillä saa keljun tunteen äkkiä rauhoittumaan ja voi rauhassa kuivailla itseään.

    Inkeri

    VastaaPoista