tiistai 23. tammikuuta 2018

Bt-sonicilla näkyviä tuloksia

Uusi bt-sonic (126€) laite on nyt ollut myynnissä reilun kuukauden ja se herättää todella paljon kiinnostusta. Moni vakioasiakas on käyttänyt sitä jo tuon kuukauden verran ja näen heidän ihossaan selkeitä tuloksia.

Lisää ihonpuhdistuksen tehoa

Bt-sonicilla on kaksi selkeää vaikutusta ja siksi se sopiikin aivan kaikkien ihonhoitoon iästä, tai ihotyypistä riippumatta. Sen käyttö parantaa puhdistuksen tulosta nostamalla kaiken hien, talin ja kuolleen solukon huokosten pohjalta ihon pintaan. Tämä on hyväksi kaikille ihotyypeille, koska hyvin puhdistuneelle iholle seuraavat hoitoaineet imeytyvät paljon paremmin. Yli nelikymppisillä alkaa estrogeenin tuotanto vähentyä ja kuolleiden solujen määrä lisääntyy. Samalla hikoilu lisääntyy ja tämä hien ja hilseilevän solukon seos jämähtää huokosiin ja saa ihon näyttämään harmaan kalpealta. Bt-sonicin ultraäänivirta parantaa puhdistustulosta tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Kyse ei missään tapauksessa ole mekaanisesta harjaamisesta jota ei kenenkään iho pitkiä aikoja kestä. Rasvaisella iholla bt-sonic vähentää finnien ja näppyjen syntymistä ja ihon rasvoittuminen vähenee.

Bt-sonic kiihdyttää solutoimintaa

Ultraäänivirta elvyttää ihon verenkiertoa ja aineenvaihdutaa ja sitä kautta nopeuttaa ihosolukon uudistumista. Vanhenevalle iholle tämä on erittäin tärkeä toiminto ja antaa näkyviä tuloksia ihon napakkuuteen. Nuorella iholla tätä vaikutusta ei tule, koska heidän solutoiminta ei ole vielä vähentynyt. Verenkierron elpyminen tapahtuu ilman mitään näkyvää punoitusta ja siksi ultraäänivirta sopii myös ruusufinniin ja couperosaiholle. Koneen käytön jälkeen ei tule mitään lämpö-tai punoitusreaktiota mikä ei olisi ollenkaan hyväksi suomalaisten ohentuneelle iholle. Tämä elvyttävä vaikutus näkyy ihon kiinteytymisenä varsinkin kaulalla ja leuan alla. Kannattaakin erityisen huolellisesti käsitellä tuo leuanlinja. Itse koen, että turvotus ja sen tuoma velttous väheni parissa kuukaudessa päivittäisellä käytöllä. 

Käytetään puhdistuksen ja kuorinnan yhteydessä

Bt-sonicia käytetään noin kaksiminuuttia puhdistusaineen, tai kuorinnan yhteydessä. Itse teen ensin Precleanse Balmilla (58€) puhdistuksen ja poistan silmämeikin. Sen jälkeen levitän runsaamman kerroksen Ultra Calming Cleanseria ja käytän bt-sonicia. Silloin, kun kuorin ihon Daily Superfoliantilla (94€), tai Multivitamin Thermofoliantilla (82€) käytän laitetta vasta niiden kanssa. Bt-sonicista on tullut niin rutiini oman iltapesuni yhteydessä, että se käy kuin hampaiden pesu. Tuntuu, että iho ei kunnolla puhdistu, kun laite jää käyttämättä esimerkiksi matkoilla, jos laite ei ole mukanani. Bt-sonichan on hyvin pieni ja kevyt ja olenkin päättänyt ottaa sen seuraaville reissuilleni mukaan, koska koen sen niin tärkeäksi osaksi omaa ihonhoitoani. Olen tosi iloinen, että Marin kanssa lähdimme laitetta kokeilemaan. Tietysti meitä kannusti se ettei Dermalogica tuo markkinoille mitään turhaa ja bt-sonic on ollut amerikkalaisten käytössä useita vuosia. 

Bt-sonicia käytetään kuorinnan, tai puhdistusmaidon kanssa pariminuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti