maanantai 15. tammikuuta 2018

Tähtitarjouksena Ultra Calming Mist!

ULTRA CALMING MIST hoitosuihke NYT 45€ (58€) ja saat lahjaksi Ultra Calming Cleanser puhdistusmaidon matkakoon. Arvo 17€.

Hoitosuihke on pika-apu iholle

Dermalogican hoitosarjassa ei ole kasvovesiä, koska kaikki tuotteet ovat vesiliukoisia ja huuhtoutuvat vedellä pois. Sen sijaan Dermalogicalla on hoitosuihkeet täydentämässä ihonpuhdistusta ja lisäämässä hoitotulosta. Ultra Calming Mist on tarkoitettu vahvistamaan ihon omia suojamekanismeja, että iho kestäisi paremmin talven rasittavat vaikutukset. Tämä hoitosuihke vähentää punoitusta, kuivuutta ja kutisevaa kirvelyä. Couperosaan ja ruusufinni-iholle Ultra Calming Mist on paras valinta rauhoittamaan herkistynyttä ihoa. Nyt näyttää siltä, että saamme kunnon talvisäätä eli pakkanen rasittaa ihoa ulkona ja kuivuus rasittaa sisällä niin iho tarvitsee tehokkaat hoitotoimenpiteet. Ultra Calming Mist lisää huomattavasti myös kaikkien muiden hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta.

Milloin ja miten hoitosuihketta käytetään

Ultra Calming Mistiä käytetään kasvoveden tapaan kasvojen pesun yhteydessä. Iho puhdistetaan ensin puhdistusmaidolla ja kuivataan pyyhkeeseen ja sen jälkeen sumutetaan Ultra Calming Mist iholle. Siihen päälle levitetään heti tehotipat ja muut hoitoaineet, tai ennen niiden levitystä hoitosuihketta voi hiukan taputella nopeuttaakseen imeytymistä. Tämän perushoidon lisäksi Ultra Calming Mistiä voi suihkautella kasvoille pitkin päivää. Sen voi suihkuttaa meikin päällekin eikä ohut sumukerros sotke meikkiä. Tietokoneen käyttäjät kokevat kuivuuden tunnetta ihollaan jo muutaman tunnin työrupeaman jälkeen ja siinä kohtaa Ultra Calming Mist on mitä parhain apu. Kesällä sitä voi pitää jääkaapissa ja viileä kosteuttava sumu tuntuu ihanalta kasvoilla. Ultra Calming Mistiä saa myös matkakokoisena ja se on hyvä ottaa mukaan lentokoneeseen. Tuohon pieneen matkakokoon voi lisätä nestettä isommasta pullosta, koska ne ovat kierrekorkkisia. Saunan jälkeen Ultra Calming Mist rauhoittaa nopeasti punoitusta ja kuumotusta ja hidastaa couperosan syntymistä. Nyt tämä hoitosuihke on niin edullinen, että kannattaa ostaa toinen pullo työpaikalle ja toinen kotiin. Myös miehet kokeilevat mielellään näin nopeasti käytettävää tuotetta. 

2 kommenttia:

  1. Ja tämä on huikean riittoisaa. Ekan täysikokoinen pullon tyhjensin nyt tammikuussa ja en edes muista milloin olin sen ostanut. Toki minipulloja on tullut matkoilla käytettyä samalla.

    VastaaPoista
  2. Olet aivan oikeassa, että nämä hoitosuihkeet riittävät todella pitkään. Neste tulee ohuena sumuna iholle eikä sitä tule liikaa niin kaikki ehtii myös imeytyä. Tässä hoitosuihkeessa on erinomainen hinta/laatu suhde. Siinä on paljon vaikutuksia ja yksi käyttökerta maksaa vain muutaman sentin.

    Inkeri

    VastaaPoista