torstai 25. tammikuuta 2018

Aurinkovaroitus!

Kyllä olen ikävä ihminen, kun heti alan motkottamaan uv-säteilystä auringon näyttäytyessä. Ihonhoidon neuvonta on kuitenkin tärkeä osa työtäni ja katson velvollisuudekseni levittää tietoa uv-säteilyn vaaroista. Se ei poista sitä iloa mitä aurinko ja valo pimeän kauden jälkeen antaa meille suomalaisille. Auringosta kannattaa imeä hyvät puolet itseensä ja suojautua huonoilta puolilta riittävästi.

Pigmenttiläiskät syntyy nyt

Pigmenttiläiskien syntyminen on 2000-luvulla lisääntynyt huomattavasti. Se kertoo uv-säteilyn voimistumisesta ja hormoonien määrästä meidän elimistössä. Juuri tähän aikaan vuodesta pigmenttiläiskät saa alkunsa ja sen jälkeen niitä on vaikea enää välttää. Uv-säteily on helmi-maaliskuussa erittäin voimakasta, koska Suomen kohdalla otsonikerros on siihen ajankohtaan heikoimmillaan. Iho on myös täysin suojaton, koska mitään edelliskesän suojaa ei ole ihossa enää jäljellä. Aurinko ja uv-säteily on moninkertaista, kun se heijastuu lumesta ja tulee taivaalta yhtä aikaa. Jos edellisinä kesinä kasvoilla on ollut pigmenttiläiskiä on erittäin todennäköistä, että niitä on tulossa edelleenkin ja siksi iho pitää suojata ja hoitaa hyvin.

Dynamic Skin Recovery sk 50 ja Pure Night

Meidän suosituin tuote kesäaikana on Dynamic Skin Recovery sk 50, joka kosteuttaa ja hoitaa ja sisältää hyvän aurinkosuojan. Alle viidenkympin suojaa ei kannata talven hangilla käyttää, koska
pienempi kerroin ei riitä näin voimakkaaseen säteilyyn. Hyvä ennalta ehkäisevä hoito on PureBright linjan C-12 Serum Concentrate (166€) ja yövoide Pure Bright (138€). Samalla, kun Dynamic Skin Recovery vähentää uv-säteilyn haittoja niin PureBright linjan tuotteet hajoittavat pigmenttikasautumia ja kirkastavat ja tasoittavat ihon väriä. Pure Bright on erinomainen yövoide tähän vuodenaikaan ihan kaikille ihotyypeille, vaikka ei pigmenttiläiskiä olisikaan. Se kosteuttaa ja nopeuttaa solujen uudistumista ja samalla ihon väristä tulee heleä ja tasainen.

Pure Night (138€) sopii kaikille ihotyypeille.

3 kommenttia:

 1. Moro

  Mul ois kysymys liittyen hydra blur primeriin; oon tosi vaaleaihoinen ja primeri näyttää ihollani oranssilta.
  Mistäköhän tämä johtuu ja onko joitan "niksiä" jolla oranssisuutta voisi vähentää, en haluaisi jättää tuubia käyttämättä.
  Olen käyttänyt Dermaa jo melkein kymmenen vuotta ja ihmettelen tuotteiden jatkuvaa hintojen nousua. Miksi hintoja nostetaan koko ajan?

  VastaaPoista
 2. Hydrablur Primerissä on rautaoksidia mikä on erittäin hyvin siedetty väriä antava raaka-aine. En ole aikaisemmin kuullut tästä oranssisuudesta ja yritän nyt miettiä miten sitä auttaa. Hydrablur Primer on meikinpohjustusaine ja sen päälle on tarkoitus laittaa meikkivoide. Tuo meikkivoiteen käyttö tasoittaa värityksen.
  Dermalogican hinnannousut ovat olleet mielestäni hyvin maltillisia. Edellisen kerran Dermalogica nosti hintoja 2014 ja sitten tuli kolmenvuoden väli. Keväällä 2017 tuli korotus, koska kaikkihan kallistuu koko ajan eli työvoima, raaka-aineet ja logistiikka. Joitakin tuotteita vielä tarkistettiin syksyllä 2017, koska joidenkin tuotteiden kohdalla oli raaka-aineiden hinnan nousu arvioitua suurempi. Meidän hoitolamme kasvohoitohinnat ovat vuodelta 2014 eli silloin meillä oli erillinen korotus.
  Hintojen nosto johtuu juuri näistä edellämainituista tuotantokuluista. Me emme mitenkään pysty vaikuttamaan Dermalogican hintoihin vaan ne tulee Amerikasta. Olisi tietysti kiva, jos hintoja ei tarvitsisi koskaan nostaa, mutta reaalimaailmassa se ei ole mahdollista.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Minullakin monet voidemaiset primerit ja meikkivoiteet hapettuu. Ovat levittäessä ihan just ja sit joskus myöhemmin, muutaman tunnin päästä se hyvä sävy näyttää "oranssilta". Vain testin pyytämällä ja kokeilemalla voi tietää. Ns. hinnalla tai laadukkuudella ei ole merkitystä.

  Varsinainen aihe on kiinnostava, koska itsellä on otsassa iso maksaläikkä. Tuli 40v lahjaksi viimekesänä. Nyt oon jo aloittanut arinkorasvan käytön. Luin kuitenkin, että paras suoja on kun lisää aurinkorasvaa usein. Parin tai kolmen tunnin välein. Käytännössä siis voiteen pitää olla klähmäämätön ja meikin päälle levitettävä. Myös taskukokoinen purkki on iso plussa.
  Muutama vaihtoehto löytyy.
  Mitä Inkeri suosittelisit teiltä näin haastavlle iholle? Saan pisamia ja maksaläikkiä, kun vaan nään aurinoo...ja en halua kiillellä aurinovoiteesta tai kulkee kommandopipopäässä...

  VastaaPoista