lauantai 24. elokuuta 2019

Daily Resurfacer on ihon kaunistaja

En ole pitkään aikaan kirjoittanut Daily Resurfacer (35 kpl 82€) hoitotassuista, vaikka itse suosin niitä kovasti. Jostain syystä hoitotassujen käyttö unohtui minulla muutamaksi viikoksi ja nyt niiden teho on taas ihmettelyn aihe.

Kuorii ja supistaa huokoset

Ihoni on ollut ihan luvattoman huonolla hoidolla kasvohoitojen suhteen. Mari oli heinäkuun lomalla ja sitä ennen meillä oli aika kiireinen tilanne. Laitamme aina asiakkaiden hoidot omien hoitojemme edelle. Minun iässäni ulkonäkö alkaa ränsistymään heti, kun kasvohoidosta alkaa olla pitempi aika kuin kuukausi. Varsinkin näin kesällä aurinko ja kuumuus avaa ihohuokoset ja paksuntaa kuolleiden solujen kerrosta. Iho näyttää entistä harmaammalta, rypyt näkyvät selvemmin paksuuntuneessa pintakerroksessa ja ihohuokoset höröttää ärsyttävästi. Tässä tilanteessa hyvä apu tulee Dermalogican Daily Resurfacer hoitotassuista. Käytän itse niitä aina aamuisin ennen meikin tekoa. Pesen ensin kasvot ja pyyhkäisen Daily Resurfacer tiivisteen iholle hoitotassusta. Sen päälle laitan hiukan YOUTH COMPLEX  (183€) kosteusvoidetta ja teen meikin eli ensin primerit HYDRABLUR PRIMER (48€) ja sen päälle SKINPERFECT PRIMER sk 30 (48€) ja sitten muut meikit. Daily Resurfacer on kolmivaikutteinen ja se kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa eli se tekee sitä kaikkea mitä yli nelikymppinen iho tarvitsee. Daily Resurfacer tiiviste vaikuttaa iholla aktiivisena kaksitoista tuntia ja iho pysyy raikkaana ja kirkkaana.

Pitkitä kasvohoidon vaikutusta

Kasvohoidon jälkeen kannattaa käyttää mahdollisimman tehokkaita tuotteita, koska ne pitkittävä kasvohoidon hyviä vaikutuksia. Yleensä kasvohoidoissa käytetyt hoitoaineet säilyvät ihossa 3-6 viikkoa ja Dermatude-hoidon jälkeen hiukan pidempään. Tätä aikaa voi pidentää huomattavasti käyttämällä vaikutuksia ylläpitäviä kotihoitotuotteita ja niistä tehokkain on tämä Daily Resurfacer. Minä pidän Daily Resufacerin kaunistavaa vaikutusta hyvin tärkeänä, mutta sillä on myös pitempi aikaisia vaikutuksia ihon ikääntymiseen. Niinä aamuina, kun peilistä katsoo ihan outo kirjava ihoinen pöhöttynyt nainen siistii Daily Resurfacer kasvot nopeasti työkuosiin. Huokosia supistava vaikutus on minusta merkittävä ja kiinteyttävät vaikutusaineet vähentävät myös turvotusta. Helteisen yön jälkeen yleensä on turvotusta ja punakkuutta kasvoissa. Kuorivat aineosat poistavat harmaan kuolleen solukon ja ihon pinnasta tulee sileän napakka, kun hilseily on poissa. Daily Resurfaceria voi käyttää näin kesällä, vaikka joka aamu, mutta talvella parin päivän välein. Nyt tuon Dermalogican hintareformin jälkeen Daily Resurfacer on myös kohtuullisen hintainen. Toivoisin, että mahdollisimman moni pääsisi kokeilemaan tätä yli nelikymppisen salaista asetta.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi22:28

    Mites usein hoitotassuja saa käyttää? Sain niitä pari pussukkaa kokeiluun ja iholle tuli kyllä raikas tunne ja kasvoista tuli tasaisemman värinen. Olen aika kuiva ihotyypiltäni ja pelkään, että talven tullen liika kuorinta kuivattaa lisää.

    VastaaPoista
  2. Daily Resurfaceria voi käyttää näin kesäaikaan, vaikka joka päivä. Varsinkin epäpuhdas rasvoittuva iho hyötyy tästä päivittäisestä hoidosta. Talvella hyvä käyttörytmi on joka toinen päivä. Kuiva, ohut ihoinenkin voi käyttää kesällä joka päivä, mutta talven kuivuudessa suosittelen 2-3 päivän välein. Näin loppukesällä, kun iho on helposti kirjava ja epätasainen Daily Resurfacer kuuri on erinomainen. Pakkauksessa on 35 kpl hoitotassuja ja jos niitä käyttää joka toinen päivä ne riittää marraskuulle asti. Vielä syyskuussa, kun sisälämmitystä ei ole hoitotassuja olisi parempi käyttää joka päivä.
    Liian usein käyttöä ei pidä pelätä vaan päinvastoin. Hoitokuurin vaikutus menetetään, jos hoitotassuja käytetään harvemmin kuin joka toinen päivä.

    Inkeri

    VastaaPoista