maanantai 12. elokuuta 2019

Tähtitarjouksena kasvohoito kotikäyttöön!

Tähtitarjouksena on Dermalogican MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE naamio ja MULTIVITAMIN THERMOFOLIANT kuorinta NYT  yhteensä 95€ normaalihinta on 116€. Säästösi on 21€!



Kesän jälkeen iho tarvitsee kuorintaa

Kesän aikana iho on joutunut monelle rasitukselle alttiiksi ja ennen talven tuloa iho pitää hoitaa kuntoon. Aurinko nopeuttaa ihon solukuolemaa mikä näkyy hilseilynä ja harmautena ihon pinnalla. Hikoilu ja kuollut solukko yhdessä tukkii iho huokosia ja se aiheuttaa helposti finnejä. Ihon tilanne muuttuu nopeasti tehokkaalla kotihoidolla ja naamion ja kuorinnan yhdistelmä on varsinainen kotikasvohoito. Multivitamin Thermofoliant (norm.58€) kuorinta on nopea ja tehokas kuorinta, mutta myös hellävarainen. Tullessaan markkinoille muutama vuosi sitten se oli ensimmäinen kosmeettinen tuote jossa hyödynnettiin sekä kemiaa, ettå fysiikkaa. Nyt myös iS Clinicalin kuorinta toimii samalla menetelmällä. Multivitamin Thermofoliant kuorinta levitetään iholle ohuena kerroksena. Se saa rauhassa vaikuttaa 3-5 minuuttia ja sinä aikana tapahtuu lämpöreaktio. Lämpöreaktio aktivoituu, kun kuorintavoide levitetään iholle ja lämpö nopeuttaa tuotteen vaikutusaikaa. Tehoa voi vielä lisätä käyttämällä kuorinnan vaikutusaikana Bt-Sonic (126€) ultraäänilaitetta. Noin viiden minuutin vaikutusajan jälkeen Multivitamin Thermofoliant huuhdellaan pois runsaalla ihon lämpöisellä vedellä. Kuorinnan vaikutus sauna tehostaa ja kannattaakin tehdä kuorinta saunassa tai saunan jälkeen. Tätä kuorintaa voi käyttää kaksi kertaa viikossa.

Multivitamiininaamio pelastaa herkän ja kuivan ihon

Multivitamin Power Recovery Masque on kaikille tuttu ambulanssi tuubissa. Tämä naamio sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkkä atooppinen iho rauhoittuu multivitamiininaamiolla. Naamiota levitetään kasvoille ja kaulalle paksuna kerroksena joka saa vaikuttaa vähintään kymmenen minuuttia. Vaikutusajan jälkeen naamio huuhdellaan pois ja laitetaan muut hoitotuotteet. Multivitamiininaamion voi jättää vaikuttamaan myös yöksi ja silloin ei tarvita muita hoitotuotteita. Kuitenkin tämän naamion voi jättää vaikuttamaan yöksikin jolloin naamion hoitavuus tehostuu. Naamio levitetään iholle paksuna kerroksena ja nukkumaan mennessä imeytymätön osa pyyhitään kasvopaperilla pois ja loppu saa imeytyä yön aikana. Tyynyliinan voi suojata pyyhkeellä, koska naamio voi levitä siihenkin. Tätä naamiota voi käyttää 2-3 kertaa viikossa ja sitä ennen tehty kuorinta
 lisää sen vaikutusta. Multivitamin Power Recovery Masque sopii myös tehohoidoksi käsille. Monet epämääräisistä käsi-ihottumista kärsivät levittävät nukkumaan mennessä paksun kerroksen naamiota käsille. Sen jälkeen laitetaan puuvilla käsineet ja hoitoaineet saa rauhassa vaikuttaa koko yön. Varsinkin talvella moni asiakas pitää kädet ehjinä multivitamiininaamion käytöllä. Tarjous on voimassa 25.8.-19 asti. Tervetuloa ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti