maanantai 26. elokuuta 2019

Tähtitarjouksena Youth Eye Complex!

Tähtitarjouksena iS Clinicalin Youth Eye Complex NYT 95 € (norm. 119 €) silmänympärysvoide ja saat sen mukana lahjaksi Neck Perfect Complex kaulavoiteen matkakoon ja näytepussit Youth Serum tehoseerumista ja Youth Intensive Cremestä. Arvo 20 €. Tarjous on voimassa 8.9.2019 asti.


iS Clinicalin eniten myyty tuote

Youth Eye Complex silmänympärysvoide on meillä varsinainen tähtituote, koska se on ollut koko vuoden eniten myyty iS Clinicalin tuote. Kerran sitä käytettyään asiakas tulee takuulla hakemaan uudenkin pakkauksen. Suurta suosiota on kiihdyttänyt suomalaisten kauneusbloggaajien suositukset ja he valitsivat Youth Eye Complexin vuoden parhaaksi silmänympärysvoiteeksi. Youth Eye Complex on noussut kulttivoiteen maineeseen ja se ostetaan, vaikka iS Clinicalilta ei muuta käytettäisikään. Tämän silmänympärysvoiteen ihoa vahvistava ja siloittava vaikutus on erinomainen. Jopa yli seitsemänkymppisten syviin silmäkulman juonteisiin olen nähnyt ihan selvän vaikutuksen ja uurteet mataloituu kevyesti noin kuukauden käytön jälkeen. Samoin silmänympäryksen verenkierto ja aineenvaihdunta elpyy ja silmäpussit ja tummuus vähenee. Varsinkin tuohon tummuuteen on moni asiakas saanut näkyvän avun. 

Asiakkaiden suosikki

Hämmästelen sitä miten nopeasti hyvän tuotteen maine leviää somen aikakautena. Koskaan aikaisemmin ei muita tuotteitamme ole näin moni tuntematon tai uusi asiakas käynyt hakemassa. Monella on lappu tai kuva mukana mitä tuotetta he haluavat ostaa ja he selvästi tuntevat silmänympärysvoiteen vaikutukset ja tehon. Ulkomaalaisissa naisten lehdissä näkyy aika useinkin juttuja iS Clinicalista ja tästä Youth Eye Complexista. Suomessa en ole niitä vielä nähnyt, koska toimittajat valitsee tuotteet vähän kaveripohjalta. Tieto Youth Eye Complexista on siis levinnyt ihan somen ja bloggaajien kautta ja tietysti tyytyväiset asiakkaat kertovat siitä toisille. Tämä silmänympärysvoide on myös käytössä helppo, koska se sopii aamulla ja illalla. Youth Eye Complex on pakattu pumppupulloon ja sitä otetaan ainoastaan puoli pumppausta ja se riittää kumpaankin silmään. Tärkeää on taputella voide hyvin silmän ulkonurkkiin ohimoille päin ja silmän alle siihen kohtaan missä yleensä silmäpussit alkaa. Yläluomen liikkuvalle osalle ei tätä voidetta laiteta vaan ihan kevyesti kulmakarvan alapuolelle. Hyvin herkkä silmäinen voi käyttää voiteen vaan silmien alle ja kulmiin mitkä ovat hankalimmat paikat ryppyjen syntymiselle. Tervetuloa ostoksille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti