torstai 15. elokuuta 2019

iS Clinicalilta eliksiiriä huulille!

iS Clinicalilta tuli myyntiin aivan huipputuotteet huuliryppyihin ja huuliin muutenkin. Lähes kaikkien yli viisikymppisten harmin aihe on ylähuulen pystyrypyt jotka vuosi vuodelta vaan syvenee. iS Clinical on ammattikosmetiikan edelläkävijä koko maailmassa ja odotan näiltä tuotteilta todella paljon.



Tehohoitoa huulille

Kuulin jo keväällä iS Clinicalin tytöiltä, että tällainen uutuus on tulossa. En vielä ole ehtinyt siitä kirjoittaa täällä blogissa, kun luulin niitä tulevan vasta talvella. Ne saatiinkin jo nyt Suomeen ja en mitenkään voi niitä pantata myöhemmäksi, koska olen itse ihan innoissani. Kyse on kahdesta tuotteesta jotka toimivat yhdessä. YOUTH LIP POLISH ja YOUTH LIP ELIXIR (yht. 99 €) on yhdistelmä joka tuo lisävolyymiä huulille ja pehmentää suunympärysryppyjä. Youth Lip Polish on kuoriva aine jonka avulla huulten limakalvoa ja suunympärysihoa saadaan uudistettua ja pehmentymään. Youth Lip Elixir on hoitovoide joka vaikuttaa kuorivan tuotteen jälkeen erittäin hyvin. Eliksiiri sisältää ultrapieniä hyaluronimolekyylejä jotka vaikuttavat limakalvoon kosteuttavasti  ja se tuo huulille muhkeutta kudostasolta lähtien. Tuote ei turvota, kihelmöi tai aiheuta punoitusta eikä sen tarkoituskaan ole vaikuttaa ärsyttämällä limakalvoa niin kuin monet huulituotteet nykyään tekevät. Suosittelen tätä duoa kaikille yli nelikymppisille, koska ryppyjen ennalta ehkäisy on aina paikallaan.

Kuorinta huulille on pienessä purkissa ja huulihoide on perinteinen
puikko. Nämä tuotteet riittävät käytössä noin 3-4 kuukautta.

 iS Clinicalia kehutaan

Olen tämän vuoden aikana saanut monelta asiakkaalta hyvää palautetta iS Clinicalin tuotteista. Moni on löytänyt iho-ongelmaansa hyvän avun. Minä ja Mari olemme myös erittäin tyytyväisiä ja kehumme itseämme, kun löysimme näin hyvän sarjan:). Juuri tämän takia odotan näistä huulituotteista jotain mullistaa vaikutusta. Itse olen käyttänyt niitä vain pari päivää, mutta vakuutuin jo nyt niiden tehosta. Ne myös tuntuivat tosi mukavilta ja helpoilta käyttää. Aikaisemmin olen ollut koukussa Dermalogican huulihoiteeseen, mutta tämä iS Clinicalin yhdistelmä on paljon tehokkaampi. Dermalogican Nightly Lip Treatment (48 €) voi olla välillä käytössä ja itse jatkan sitä tapaa, että ennen valon sammuttamista ja nukkumaan asettumista sipaisen sen huulille ja ympäryställe. Tämä iS Clinicalin systeemi on tarkoitus tehdä aamulla ja illalla muun ihon hoidon yhteydessä. Muutama tuttu kosmetologi ja maahantuojan väki on näitä jo ehtineet käyttää pidempäänkin ja heiltä tulee vaan ylistäviä viestejä. Muutama asiakaskin on ostanut duon Amerikan matkallaan ja ovat olleet tyytyväisiä vaikutukseen. Ainakin näiden tuotteiden raaka-ainelista kertoo tehosta joten uskallan odottaa näkyviä tuloksia. Jos lukijoissa on jo joku näitä tuotteita ostanut ulkomailta ja kokeillut niitä niin olisi kiva kuulla kommentteja.  Keskiviikkona 14.8 ne ovat meillä hyllyssä ja myös verkkokaupassa. Suosittelen kokeilemaan!

2 kommenttia:

  1. Ulrika23:38

    Käytetäänkö tuota kuorintaakin huulille joka päivä?

    Ullis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi. Huomasin kysymyksen vasta nyt. Kuorintaa ei käytetä joka päivä vaan noin 2-3 kertaa viikossa. Aluksi kädelle kokeiltaessa kuorinta tuntuu aika voimakkaalta, mutta huulilla ei ollenkaan. Siitä jää kiva tunne ja verenkierto selvästi lisääntyy. Olen käyttänyt sitä aamuisin, kun se antaa kivasti väriä ja muhkeutta huuliin.

      Inkeri

      Poista