torstai 8. elokuuta 2019

Dermatude-kasvohoito

Kaikista ikävintä mitä asiakkaan kanssa voi tapahtua on se ettei hän ole tyytyväinen hoidon tulokseen. Joskus asiakkaalla saattaa olla väärä toive hoidon tehosta ja minun velvollisuus on ennen hoitoa kertoa realiteetit.

Dermatude-kasvohoito nuorentaa 

Olen heti alusta lähtien huomioinut Dermatude-kasvohoidon (1 hoito 170€ ja sarjahoito 4x 600€) kohdalla etten vaan luo siitä vääriä odotuksia. Kenellekään asiakkaalle ei ole tullut pettymystä ja kaikki ovat olleet tyytyväisiä hoidon tulokseen. Moni on kyllä kysellyt hoidosta ja pohtinut sitä vaihtoehdoksi plastiikkakirurgialle. Onneksi tämä on selvinnyt ennen hoitoa, koska mikään kasvohoito ei ole vaihtoehto kirurgialle. Eikä myöskään plastiikkakirurgialla saada aikaan sitä hyötyä mitä Dermatude-kasvohoito iholle ja kasvoille antaa. Aina pitää muistaa ettei kosmetologi pysty tekemään ihmeitä. Minulle nämä Dermatuden tulokset ovat ihmeitä, koska en ole voinut edes kuvitella saavani kasvohoidolla sellaisia tuloksia. Dermatude-kasvohoito on tehokkain kiinteyttävä hoito mitä Suomessa tehdään ilman mitään riskejä tai haittavaikutuksia. Dermatudea on tehty ympäri maailmaa kohta kymmenen vuotta. Suomessa laitteita on noin neljässäkymmenessä kauneushoitolassa vuodesta 2016 lähtien. Mehän olemme tehneet sitä vasta yhdeksän kuukautta, mutta mielestäni vankka kokemus ihonhoidosta tekee meistä asiantuntijan myös Dermatude-hoidossa. En usko, että enää opin siitä mitään uutta kovinkaan paljoa, koska niin monenlaista ihoa olen jo työssäni käsitellyt. Joskus tuntuu, että asiakkaat epäröi, kun olemme tehneet sitä vain vähän aikaa. En tekisi Dermatudea, jos mielessäni edes vilahtaisi etten hallitse hoitoa täysin. 


Dermatude ei muuta ulkonäköä

Dermatude-kasvohoidolla ei voi muuttaa ulkonäköä. Se ei pysty millään tavoin vaikuttamaan kasvojen luustoon tai poskipäiden korkeuteen. Sillä ei voi muuttaa silmien mallia tai nenän pituutta. Dermatude-kasvohoito vaikuttaa ainoastaan ihoon lisäämällä ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Tämä elvyttäminen kohdentuu nimen omaan kollageenisoluihin jotka ylläpitävät ihon kimmoisuutta. Dermatude napakoittaa ihoa enemmän kuin mikään muu hoito aikaisemmin. Se poistaa myös turvotusta ja ihon velttoutta. Ihon väri kirkastuu ja tasoittuu ja kasvot näyttävät selvästi nuorekkailta. Itse olen sitä mieltä, että se saa ihon näyttämään 10-15 vuotta nuoremmalta. Ne asiakkaat jotka eivät ole koskaan hoitaneet ihoaan voisivat ensin käydä Nanolift hoidossa (124€) ja siinä saada ohjeet ihon kotihoitoon. Silloin, jos ei ole mitään motivaatiota hoitaa ihoaan kotona niin voi olla turhaa rahan menoa satsata neljän kerran sarjahoitoon ja unohtaa sen jälkeen hoito kokonaan. Hyvä kotihoito on tärkeä tuki kaikille kasvohoidoille ja iso osa tehosta menee hukkaan, jos sitä ei jatketa kotihoidolla. 


2 kommenttia:

  1. Anonyymi12:02

    Hei, ja kiitos hyvästä blogista.
    8- ja 10-vuotiaiden lasteni kasvot kaipaavat iltaisin muutakin kuin vesipesun, mikä olisi heille paras puhdistustuote? Iho on kuiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermalogican Clean Start linja on tehty nuorisolle ja siinä on pesuun Foam Wash (19€) joka ei kuivata. Sarjassa on myös erittäin hyvä kosteuttava maitomainen voide joka sopii myös lasten iholle. Varsinkin talvella lastenkin iho kuivuu tarvitsee lisää kosteutta.

      Inkeri

      Poista