torstai 1. elokuuta 2019

iS Clinicalin naamio supistaa huokosia ja tasoittaa ihon

Kevään aikana asiakkaat ovat kertoneet kokemuksiaan iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masquesta (95€). Sen suosio alkaa hipoa jo Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masquen (58€) tasoa ja suurin osa käyttää näitä kahta naamiota vuorotellen.

Naamio antaa hyvän pohjan meikille

Kesän juhliin saa Hydro Intensive Cooling Masquella hyvän pohjan meikille. Naamio levitetään tuhtina kerroksena kasvoille ja kaulalle ja annetaan vaikuttaa vähintään kymmenen minuuttia. Vaikutusajan jälkeen naamio pestään hyvin pois ihon lämpöisellä vedellä. Tämän jälkeen laitetaan normaalit päivävoiteet ja tehdään meikki. Hydro Intensive Cooling Masque tuntuu ensin jäätävän kylmältä, mutta se laittaa ihon toiminnot hyvin liikkeelle ja ihosta tulee heleämpi ja kirkkaampi. Viilentävä vaikutus rauhoittaa myös punoitusta ja couperosaa ja toimii hyvin myös atooppisen ihon kuiviin punottaviin läiskiin.
Rasvoittuvalla iholla Hydro Intensive Cooling Masque supistaa huokosia ja vähentää myös finnien punaisuutta ja turvotusta. Kaiken kaikkiaan tämä naamio tekee ihosta paljon sileämmän ja tasaisemman jolloin meikkikin on parempi tehdä ja meikki pysyy paremmin hyvin hoidetulla iholla.




Hydro Intensive Cooling Masque on isossa purkissa josta riittää noin viiteenkymmeneen naamioon.

Naamion voi jättää yöksi

Olen kesän aikana kokeillut miten Hydro Intensive Cooling Masque tehoaa, kun se saa vaikuttaa yön yli. Ensin oli hiukan hankaluutta, kun joka kissan piti käydä nuuskimassa ja lipaisemassa mikä sen äiskän naamassa oikein on. Onneksi niille riitti kerta tutkiminen ja naamio ei herätä enää kiinnostusta. Naamiossa on hiukan minttua joka viilentää ja kissathan rakastavat minttua ja varsinkin kissanminttua. Yleensä saunan jälkeen jätän Hydro Intensive Cooling Masquen yöksi ja se raikastaa ihanasti saunan kuumentamaa ja kuivattamaa ihoa. Laitan naamiota todella runsaan kerroksen ja yleensä se on melkein imeytynyt, kun menen nukkumaan. Yön aikana se imeytyy täysin eikä aina edes muista laittaneensa naamiota. Unohtaa sitä ei saa, ettei käy niin kuin minulle. Aamulla huuhtelin kevyesti kasvot ja laitoin normaalit päivätuotteet ja tein meikin. Huomasin jo auton peruutuspeilistä, että meikki on ihan kasoissa hiusrajassa. Vasta hoitolassa tajusin, että en ollut pessyt naamiota kunnolla pois ja se irtosi nyt hiutaleina meikin alla. Muu ei auttanut kuin pestä kaikki pois ja aloittaa meikkaaminen alusta. Kantapään kautta oppii monta asiaa ja olisihan minun pitänyt tajuta ettei vähäinen veden roiskuttelu puhdista naamiota kunnolla pois. Sen jälkeen olen osannut pestä sen hyvin runsaalla vedellä ja meikki on helppo tehdä. On ihan kiva herätä aamulla ja huomata, että iho on raikkaan ja siistin näköinen ja meikin saa hyvin levittymään. Tuntuu, että koko päivä lähtee paremmin alkuun, kun meikinkin tekeminen sujuu niin helposti. Kokeilkaa muutkin!

2 kommenttia:

  1. Teen juuri näin, kun sanoit: vuorottelen näiden naamioiden kesken ja molempia tulee laitettua pari kertaa viikossa yönaamioksi. Minulla oli otsassa kevättalvella häjyä röpölöistä näppyä...enkä ollut varma mitä se oli...laitoin aamuin illoin siihen ohuen kerroksen Is Clinicalin naamiota ja lopulta näppylät katosi. Huippunaamio! Eka purkkini alkaa olla lopuilla...joten odottelen pimeän kaupan iltaa, että saan uuden purkin 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun mainitsit tuon Pimeän Kaupan illan. En ole kai vielä ilmoitanut, että se on 27.9 eli syyskuun viimeinen perjantai. Teemme taas aamupäivän töitä ja minulla näyttää olevankin jo ajat varattu kello 14 asti, joten aloittelemme myynnin niihin aikoihin. Kerron tarkemmin lähempänä miten hoidamme tapahtuman.
      Tuo Hydra Intensive Cooling Masque on siitäkin tosi hyvä, että se rauhoittaa finnejä ja muita epämääräisiä näppyjä. Viime viikonlopun helteessä se tuntui aivan ihanalta laittaa ennen nukkumaan menoa. Hikivirta tyrehtyi ihanasti siinä viileydessä.

      Inkeri

      Poista