tiistai 13. elokuuta 2019

Suunnitelmia syksyyn

Harmillista, kun kesä on jo niin pitkällä, että pitää suunnitella syyshommia. Jouluun on nelisen kuukautta ja meidän pitää jo päättää joulumyynnit ja mainokset. Toivottavasti kesä jatkuu pitkälle syksyyn ja saamme nauttia raikkaasta syysilmasta.

Lomailua ja vähän muutakin

Ensimmäisenä mieleeni tulee toinen kesäloma viikkoni joka on syyskuun toisella viikolla. Olen poissa 9.9-16.9 välisen viikon ja toivottavasti keksin siihen jonkun matkakohteen missä voin uppoutua täysin sotahistoriaan. Meidän pitää matkustaa nyt, kun äitini jaksaa hoitaa meidän kissoja. Sen jälkeen meillä onkin ongelma miten kissat hoituu meidän matkojemme ajan. Varmaan siihen löytyy joku ratkaisu. Lomani ovat sen verran lyhyitä, että on parasta lähteä jonnekin kauemmaksi ettei työasiat tule mukana. Loma viikkoni jälkeen alkaa olla tosi paljon koulutusta ja muita tapahtumia mihin haluaisin osallistua. Olen mukana HAMK:in Venla-projektissa mikä on koulutusprojekti naisyrittäjille. Se on kokonaan verkko koulutusta ja saa nyt nähdä miten sen tyyppinen koulutus minulta sujuu. Heti lomalta tullessani 20-21.9 (pe ja la) on Dermatuden ja iS Clinicalin koulutuspäivät Helsingissä ja sinne tulee kouluttajat Amerikasta. Lupauduin myös itse kertomaan omia kokemuksiani Dermatudesta, koska olemme tehneet sitä todella paljon. Lokakuussa 4-6.10 (pe-su) on Suomen Yrittäjänaisten liittokokous Jyväskylässä ja haluaisin pitkästä aikaa osallistua sinnekin. Syksyllä on muutenkin Hämeenlinnan Yrittäjänaisilla ja SKY:llä tosi hyviä tapahtumia missä kannattaa olla mukana. Onneksi Dermalogican ja iS Clinicalin uutuusesittelyt ovat pääsääntöisesti verkossa ettei tarvitse käyttää aikaa Helsingin matkoihin. Yritän nyt tiukasti pitää
kiinni näistä tapahtumista, vaikka yleensä helposti muutan ne työpäiviksi, jos viikko vaikuttaa
kiireiseltä. Meillä on myös Marin kanssa todella mielenkiintoinen uutuuskoulutus elokuussa mistä
tulen vielä kertomaan moneen kertaan. Muuten menen yksin näihin koulutuksiin ettei tarvitse sulkea hoitolaa. Ainoastaan tuohon Dermatude-päivään 20.9 menemme kumpikin. Marilla on taas ihan muita koulutuspäiviä syksyn aikana, koska näin saamme suuremman määrän tietoa.

Tapahtumia Hämeenlinnassa

Hämeenlinnassa on myös Kaupunkikeskusta ry:n järjestämiä tapahtumia keskustan elävöittämiseksi. Niihin osallistumme tilanteen mukaan. Heinäkuun loppupuolella on hoitolan edessä kadulla tällaisia elävöittämisjuttuja, mutta harmillisen vähän siinä oli yleisöä. Ilmeisesti siitä ei kunnolla ilmoitettu missään niin kukaan ei edes tiennyt asiasta. Siinä oli Keskiaika yhdistyksen jäseniä, Radikaalit Ristipistot porukkaa ja katutaide tapahtumaa ja paljon muita joten elämää oli useina päivinä. Itsekkin olisin voinut jotenkin osallistua, jos olisin tapahtumasta tiennyt. Seuraava suuri tapahtuma on 
PIMEÄN KAUPAN ILTA pe 27.9 ja nyt jo tiedän, että meidän tapahtuma alkaa iltapäivällä, koska viimeinen asiakkaani lähtee kello 14.00. Vielä en pysty kertomaan tai lupaamaan mitä me tarjoamme, mutta yritän taas parhaani, että asiakkaamme olisivat tyytyväisiä. Harmittavan vähän ehdimme paneutua hoitolan ulkoasuun Pimeän Kaupan iltana, vaikka minulla olisi lukuisia ideoita. Tapahtuman järjestely on niin työläs ettei yleensä ehditä tekemään muuta kuin välttämättömät. Täytyy suunnitella jotain mitä pystymme tekemään, koska haluaisin antaa asiakkaille myös silmän iloa. Viime vuosina on Hämeenlinnassa ollut todella suosittu Black Friday ja luullakseni se on tänä vuonna 22.11. Oletettavasti osallistumme siihenkin niin kuin viime vuonnakin. 
Mari ja Inkeri keväällä SKY:n luennoilla.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti