perjantai 2. elokuuta 2019

Värillisissä voiteissa on vaihtoehtoja

Meiltä löytyy useampia värillisiä voiteita tai meikkivoiteita joista takuulla löytyy jokaiselle omansa. Lisäksi tuotteet ovat todella hyvä laatuisia ja helppoja käyttää. Kaikki meidän värilliset tuotteet sisältävät vain mineraalipigmenttejä eikä synteettisiä väriaineita ja hajusteita.

Luonnollinen ulkonäkö on suosikki

Ostaessaan värillisiä voiteita asiakkaat korostavat aina, että sen pitää näyttää luonnolliselta. Tietysti riippuu paljon ihon kunnosta miten hyvin meikkivoide levittyy, mutta liian paksu meikki jää kasoihin helpommin. Rypistyneellä iholle paksuimmat ja synteettistä pigmenttiä sisältävät voiteet kasautuvat helpommin juonteisiin ja se vaan korostaa ryppyisyyttä. Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk 30 (49€) on ehdottomasti suosituin värillinen tuote meillä. Kuka sitä on alkanut käyttämään tulee takuulla hakemaan uudenkin tuubin. SkinPerfect Primer sk 30 riittää noin 2,5-3 kuukautta, kun sitä käyttää joka päivä. SkinPerfect Primer sk 30 on meikinpohjustusaine, mutta todella moni käyttää sitä meikkivoiteen asemasta. Sen väri sopii kaikille läpikuultavuutensa takia ja aina iho näyttää  luonnollisen heleältä. SkinPerfect Primer sk 30 on myös hoitovaikutuksiltaan erinomainen. Toinen helppo  meikkivoide on Dermalogican SHEER TINT sk 20 (49€). Harmillista, että aika harvat ovat tämän tuotteen löytäneet. Sitten, kun joku sitä kokeilee ei enää siitä luovu. Sheer Tint sk 20 on värillinen päivävoide eli kolme tuotetta yhdessä tuubissa. Sheer Tint sk 20 on kosteusvoide, aurinkosuojavoide ja värivoide. Värisävyjä on kolme, mutta medium sävy on ehdottomasti niistä paras.
Sheer Tinr sk 20 on monipuolinen värillinen päivävoide.




Meikki suojaa ihoa hyvin

Vieläkin kuulee vanhanaikaista käsitystä, että meikki olisi jotenkin iholle haitaksi. Tämä ei pidä ollenkaan paikkaansa. Päin vastoin meikkiä käyttävillä on iho paremmassa kunnossa kuin monilla muilla. Meikki on tärkeä suojatekijä uv-säteilyä ja ilmaston haittoja vastaan. Tänä kesänä on iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 (54€) värillinen versio saanut suuren suosion. Harmillista, että siitä ei ole tällä hetkellä näytteitä saatavissa. Eclipse sk 50 ei oikeastaan ole värivoide vaan se vain tasoittaa ihon väriä. Se siistii ihon pinnan kauniisti ja tekee siitä kirkkaan ja heleän näköisen. Tuo Eclipse sk 50 on pakattu 100 ml pumppupulloon eli se on tuplakoko muihin verrattuna ja siksi hyvin edullinen tuote. Youngbloodin NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) ei esittelyitä kaipaa, koska lähes kaikki meidän asiakkaat ovat sitä käyttäneet. Se on jauhemainen meikkivoide, joka peittää ja tasoittaa ihoa hyvin jättämättä mitään rajoja. Tämä meikkivoide on oma suosikkini ja olen käyttänyt sitä ainakin kymmenen vuotta enkä aio siitä luopua. Toinen Youngbloodin vaihtoehto on LIQUID NATURAL MINERAL (79€) meikki voidemaisena. Se on hyvälaatuinen perinteinen meikkivoide jonka voi levittää meikkisienellä tai sormin. Näissä Youngbloodin meikeissä on saatavilla useampia eri värisävyjä.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi12:56

    Olet kirjoitellut monta kertaa miten paljon lukijoita on blogissasi. Tarkistin sen googlen tilastoista ja totuus on, että kuukaudessa on muutama sata lukijaa. Ei kannata luulla ettei ihmiset osaa etsiä tietoja.

    VastaaPoista
  2. Ei olisi kannattanut nähdä vaivaa tilastojen etsimiseen varsinkin, kun tiedot ovat väärät. Jokainen lukija voi seurata tämän blogin lukumäärää sivun alalaidasta. Tätä kirjoittaessani lukema oli 783,280 siis kohta kahdeksansataatuhatta. Uskoisin, että vuoden 2020 loppupuolella olisi miljoona täynnä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16:59

    Luku tarkoittaa sivun näyttöjä. Yksi lukija voi avata sivun useaan kertaan.

    VastaaPoista
  4. Olen tietoinen tästä ja siksi en koskaan sanokaan mitään lukijoista vaan nimenomaan lukumääristä. Tuo sivun alalaidassa oleva lukema on koko ajan lukijoiden nähtävissä, mutta bloggerissa on käyttäjälle todella paljon muuta tietoa ja tilastoja, jos niitä haluaa käyttää. Meidän nettipäällikkö Annukka on alansa ammattilainen ja hän selventää näitä asioita minulle, jos tarve on. Minulla ei ole mitään harhakäsityksiä blogin lukijoista tai lukukerroista. Purkkiarmeijan komentaja on myös blogilistan kymmenen eniten luetun blogin joukosta.
    Olen todella kiitollinen siitä, että tässä blogissa on paljon vakiolukijoita. Heidän ansioitaan on tämä suuri lukumäärä. Tiedän, että moni heistä on hoitolan vakioasiakas tai verkkokauppa-asiakas ja vaikka ei olisikaan muuten meidän asiakas niin kohtelen lukijoita meidän asiakkaina. Sanon rehellisesti olevani ylpeä siitä, kun olen pystynyt kirjoittamaan työstäni kiinnostavasti niin, että lukukerrat ovat näin suuria. Se ei ole tullut helpolla vaan suurin osa on pelkkää ahkeruutta. Olen kohta kymmenen vuotta julkaissut joka aamu uuden jutun. Kirjoittajana en ole Hemingway, mutta ahkeruus korvaa laadun ja asiantuntemusta ihonhoidossa minulla kyllä riittää joten teen tätä vielä seuraavatkin kymmenen vuotta.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi00:20

    Voiko tuon sheer tintin laittaa suoraan iholle ilman mitään muuta rasvaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä voi laittaa. Sheer Tint sk 20 on kosteusvoide jossa on samalla väri ja aurinkosuoja. Tiedän kuitenkin, että useimmat sen käyttäjät laittavat alle vielä jonkun päivävoiteen tai seerumin. Talvella se on välttämätöntä, koska tuo Sheer Tintin oma kosteus ei riitä kuivattavassa ilmastossa.

      Inkeri

      Poista