tiistai 6. elokuuta 2019

iS Clinicalin Eye Serum sopii herkkäsilmäiselle

Hyvin usein iän myötä silmänkin limakalvot kuivuu ja niiden kanssa tulee ongelmia. Toisaalta silmänympärysten rasitus vain lisääntyy, kun käytetään kostutus-ja lääketippoja ja pyyhkäistään yhtenään valuvia silmiä.

C Eye Serum Advance on herkän silmänympäryksen pelastus

Tämä iS Clinicalin C Eye Serum Advance (73€) on aivan erilainen kuin mikään silmänympärystuote sitä ennen. Se on koostumukseltaan seerumi joka imeytyy voidetta syvemmälle ja se on pakattu samanlaiseen pipettipulloon kuin iS Clinicalin muutkin seerumit. Tuo pullo riittää noin 3-4 kuukautta, kun seerumia käytetään aamulla ja illalla. Yksi pikkutippa riittää kumpaankin silmään. C Eye Serum Advance sopii hyvin herkkäsilmäisille ja ilokseni olen huomannut monen asiakkaani löytäneen siitä hoitotuotteen aroille silmänympäryksille. Silmänympärystuotteitahan käytetään vaan sen verran ettei voide ala valumaan silmiin, mutta herkkäsilmäiselle se ei riitä, koska silmää voi ärsyttää kauempanakin oleva voide. Koskaan ei pysty varmaksi sanomaan etukäteen ettei jokin tuote ärsyttäisi vaan sen jokainen huomaa vasta käytössä.

Onneksi tuota C Eye Serum Advance on myös pikkunäytteinä, josta voi noin viikon ajan kokeilla tuotetta. Tämä silmänympärysseerumi sisältää runsaasti kosteutta ja lisää kollageenin tuotantoa. C Eye Serum Advance sopii myös ensimmäiseksi kiinteytystuotteeksi yli 25-vuotiaille.



Poistaa turvotusta ja tummuutta

Silmänympäryksen turvotus vaivaa jokaista joskus, mutta siitä tulee helposti pysyvä vaiva yli nelikymppisenä. Tämä iS Clinicalin C Eye Serum Advance on tehty nimenomaan vilkastuttamaan ohuen ihon aineenvaihduntaa ja poistamaan turvotusta ja tummuutta. Kuulen asiakkailta usein ettei mikään silmänympärysvoide auta heille. Nyt on ollut kiva kuulla monelta, että tämä seerumimainen tuote todella vähentää turvotusta. Se ei tapahdu hetkessä, mutta 2-3 viikon käytön jälkeen sen alkaa huomaamaan. Niillä kenellä on käytössä silmänpainelääkitys harmittelevat yleensä tummia silmäluomiaan. Tuo silmänpainelääkityksen tyypillisin sivuvaikutus on punertavan kukertava tummuus silmien ympärillä. Heti siinä vaiheessa, kun alkaa käyttämään silmänpainelääkettä kannattaa ottaa käyttöön C Eye Serum Advance joka jo ennalta ehkäisee tuon sivuvaikutuksen syntymistä.

Näin kesällä tämä C Eye Serum Advance on tärkeä tuote ihan kaikille. Se sisältää runsaasti tehokkaita antioksidantteja jotka korjaavat uv-säteilyn aiheuttamia ihovaurioita. Tämä seerumi on ehdottomasti paras markkinoilla oleva silmänympärystuote joka korjaa auringon haittoja. Muistutan nyt vielä, että tämä seerumi on silmänympärille tarkoitettu. Sitä ei missään tapauksessa saa tiputtaa silmään, vaikka se on tippa pullo. Ei se mitenkään vaarallista silmille ole, mutta takuulla kirvelee. Voi olla, että tämän mainitseminen on hätävarjelun liioittelua, mutta olen työelämäni aikana kohdannut niin outoja väärin käsityksiä joten olen varovainen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti