sunnuntai 11. elokuuta 2019

Heleyttä kesän kuivattamalle iholle

Yleensä siinä vaiheessa, kun palaillaan työelämään huomataan vasta miten kuiva iho on. Monet eivät käytä meikkiä lomaillessaan eivätkä huomaa ettei se levitykkään kunnolla. Helposti iho alkaa myös näyttämään ikävän harmaalta, kun hilseily kerros on niin paksu.

Kosteus ja kuorinta auttaa hilseilyyn

Tietysti helpoin ja nopein konsti saada iho kuntoon on tulla kasvohoitoon. Kuitenkin kasvohoidonkin jälkeen ihoa pitää hoitaa ettei päädytä uudestaan samaan tilanteeseen. Hiukan epäpuhtaalle ja näppyläiselle iholle hyvä apu tulee iS Clinicalin ACTIVE SERUM (89€), koska se nopeuttaa ihosolujen uudistumista. Tätä seerumia voi käyttää aamulla ja illalla hoitovoiteiden alla. Toinen hyvä hoitokonsti oikein kuivalle iholle on käyttää Dermalogican DAILY RESURFACER (82€) hoitotassu joka toinen aamu ja iltaisin ja toisena aamuna iS Clinicalin HYDRA COOL SERUM (65€). Kuivalle ja vanhenevalle iholle paras mahdollinen hoito kesän jäljiltä on iS Clinicalin YOUTH SERUM (183€) ja YOUTH INTENSIVE CREME (50 ml 226€ ja 100 ml 399€). Huomioikaa tuo uusi tuplakokoinen Youth Intensive Creme se tulee viisikymppiä edullisemmaksi kuin tuo pienempi koko. Isompi purkki riittää 3-4 kuukautta, kun sitä käytetään aamulla ja illalla. Itse pidän tätä Youth Serumin ja Youth Intensive Cremen yhdistelmää kaikkien aikojen parhaimpana tehohoitona yli nelikymppisille.
Dermalogican meikinpohjustusvoiteet ja värillinen päivävoide
heleyttävät ihon väriä. 

Hyvä meikkivoide kaunistaa kasvoja

Meikkivoide ei pelkästään peitä epätasaisuuksia vaan se myös kirkastaa ihon väriä. Liian paksu meikkivoide näyttää vain vahvalta pakkelikerrokselta ja se vaan korostaa hilseilyä ja ryppyjä. Helppo ja nopea tapa saada kasvot kauniiksi on Dermalogican SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (48€). Se sisältää kauniisti valoa taittavaa mineraalipigmenttiä ja helmijauhetta joka tekee ihosta kuulaan ja tasaisen. Sen päälle voi laittaa peittävämmän meikin, vaikka YB:n NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) jauhemeikin tai perinteisen ohuen ja voidemaisen NATURAL LIQUID FOUNDATION (79€). Harmittavan huonosti asiakkaat ovat löytäneet Dermalogican värillisen päivävoiteen eli SHEER TINTin sk 20€ (48€). Ne jotka ovat sitä kokeilleet hakevat aina vanhan loputtua uuden tuubin ja monet pitää sitä parhaana käyttämänään meikkivoiteena. Siinä on kolme värisävyä, mutta käytännössä myymme ainoastaan Medium sävyä. Light ja Dark ovat aika erikoisia ja niitä harvemmin tarvitaan. 

1 kommentti:

  1. Huomasin ihan vahingossa nettisivun mikä mainosti jotain luontaistuote pillereitä ja minun tekemä blogijuttu oli otettu siihen ihan kuin minä neuvoisin niitä käyttämään. Olen pari kertaa ennenkin törmännyt vastaavaan tapaukseen ja aina ne on jotain luontaistuote mainoksia. Olen tosi harmissani. Tekisivät itse omat blogijuttunsa ja tuo ei ole laillistakaan. Otan kyllä yhteyttä noiden nettisivujen ylläpitäjään. Kertokaa aina minulle, jos näette kirjoituksiani markkinoimassa jotain muuta kuin tuotteita joita itse myymme.
    Täytyy kyllä ihmetellä tuota ihmisten röyhkeyttä.

    Inkeri

    VastaaPoista