lauantai 10. elokuuta 2019

Hydra-Cool Serum on kaikkien kaveri

Lähes jokainen suomalainen kärsii ihon pintakuivuudesta viimeistään sisälämmityksen alkaessa. Aurinko kuivattaa myös ihon pintaa ja kuivunut hilseilevä solukko tukkii ihohuokoset. Sitten alkaa syntymään tukkeumia ja finnejä ja kierre iholla on valmis.

Kuivuus tuottaa näppylöitä ihoon

Monen kuluttajan on vaikea ymmärtää, että perusongelma on kosteuden puute silloinkin, kun iho kukkii finnejä. Tietysti on myös paljon muita syitä näppyihin, mutta melkein aina yksi syy niihin löytyy kosteuden puutteesta. iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUM (15 ml 65€ ja 30 ml 109€) on kosteuttavin tuote mitä olen koskaan tavannut. Siinä on puhdasta hyaluronihappoa lähes neljäsosa raaka-ainepitoisuudesta. Hyaluronihappo on kaikista kosteuttavin raaka-aine ja se pystyy sitomaan itseensä 1800 kertaisesti kosteutta omaan molekyylikokoonsa nähden. Dermalogican Skin Hydrating Booster (69€) on myös erittäin kosteuttava seerumityyppinen tuote, mutta sen hyaluronihappo pitoisuus on alle kymmenen prosenttia. Sekin on erinomainen kosteuttava hyvin kosteuttavan hoitovoiteen parina. Hydra-Cool Serum toimii yksinään kosteusvoiteena ihan kaikilla ihotyypeillä, mutta talvella se vaatii täyteläisen voiteen päällimmäiseksi esimerkiksi iS Clinicalin SHIELD REPARATIVE BALM (83€). Ellei ihon kosteustasapainoa saada kuntoon kesän ja auringon jäljiltä tukkeutumis-ja hilseily ongelmat ovat alkutalvesta edessä. Kesän tuoma rusketus myös pysyy paremman värisenä, kun iho on hyvin kosteutettu.

Hydra-Cool Serumin voi sekoittaa toisiin seerumeihin

Moni iS Clinicalin seerumi on sen verran tehokas, että ohuempi iho voi aluksi kirvellä ja punoittaa niiden vaikutuksesta. Silloin, kun seerumi tuntuu liian tehokkaalta siihen voi sekoittaa Hydra-Cool Serumia. Esimerkiksi ACTIVE SERUMIN (89€) kanssa tämä toimii hyvin. Ensin otetaan Active Serumia 2-3 kämmenelle ja sen joukkoon Hydra-Cool Serumia saman verran ja ne sekoitetaan ja levitetään kasvoille. Välttämättä mitään hoitovoidetta ei niiden jälkeen tarvita. Aivan loistava hoito yli kolmekymppiselle rasvoittuvalle ja näppyläiselle iholle on käyttää aamuisin tuo Active Serum+ Hydra-Cool Serum yhdistelmä ja sen päälle meikki tai aurinkosuojavoide. Rasvoittuvalle iholle paras aurinkosuojavoide on iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 (54€). Iltaisin käytetään WHITE LIGHTENING SERUM (89€) yhdistettynä Hydra-Cool Serumiin. Vättämättä yövoidetta ei tarvita, mutta jos pigmenttiläiskiä on paljon silloin suosittelen voiteeksi WHITE LIGHTENING COMPLEXIN (110€). Näillä yhdistelmillä rauhoittuu talin eritys ja näpyt ja finnit. Samalla iho kiinteytyy ja siloittuu ja iltaisin käytetty vaalentava seerumi nopeuttaa finnien paranemisjälkien häipymistä ja tasoittaa muutenkin ihon väriä. Laskin näiden kolmen seerumin käyttöhinnaksi viisi euroa päivässä. Kannattaa ostaa Hydra-Cool Serumia isompi 30 ml pullo (109€) ja Active Serumia ja White Lightening Serumia pienempi 15 ml (89€) yhteensä 287€. Nämä tuotteet riittää vähintään kaksi kuukautta eli kuusikymmentäpäivää ja sen mukaan sain päivähinnaksi tuon viisi euroa. Käytännössä nuo seerumit voivat riittää jopa kolme kuukautta niin käyttökerta halpenee edelleen. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi15:32

    Vihdoinkin myönnät Hydra Cool Serumin olevan kosteusvoide. Kommentoin siitä jo viime ksänä, että USA:ssa se myydään aina kosteusvoiteen asemasta.
    Ehkä tuo oikea käyttö on jo valjennut suomalaisillekin kosmetologeille. Sääli vaan asiakkaita jotka joutuvat toimimaan epämääräisen tiedon valossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kyllä aikaisemman keskustelumme. En ole koskaan väittänytkään ettei Hydra-Cool Serum olisi myös kosteusvoide. Niin kuin tässä postauksessa kerroinkin Hydra-Cool Serumia voi käyttää monella tapaa. Kalifornian olosuhteissa joista iS Clinical on kotoisin Hydra-Cool Serum sopii parhaiten kosteusvoiteeksi, mutta Suomen talvessa se on parempi käyttää seerumin tavoin. Amerikkalainen iS Clinicalin kouluttaja kertoi syntyneensä Ruotsissa ja heidän perhe oli muuttanut Amerikkaan hänen ollessa alle kouluikäinen. Kuulemma hänen ainoat muistikuvat Ruotsista on kylmyys ja lumi. Hän harmitteli myös ettei enää puhu ruotsin kieltä, koska kotikielenäkin oli englanti.

      Inkeri

      Poista
  2. Tiuku21:53

    Olin kesä-heinäkuun Italiassa ja kuumuus oli lähes sietämätön. Minulla oli mukana hydra cool seerumi jota oli ajatellut käyttää yövoiteen kanssa yhdessä. Löysin tästä blogissa neuvon, että se sopii yksinäänkin. Käytin koko ajan yötäpäivää tuota seerumia ja päivällä yritin laittaa aurinkorasvaa, mutta kaikki tuntui valuvan hikenä pois. Onneksi minulla oli mukana nuo hoitotassut. Varmasti naamani olisi ihan räjähtänyt hikoilun takia ilman noita hoitotassuja.
    Toivottavasti ei enää ikinä joudu kokemaan vastaavaa kuumuutta.
    Tiuku

    VastaaPoista