torstai 5. toukokuuta 2016

Äidille lahjakortti

Lahjakorteista tulee vuosi vuodelta suositumpi lahja syntymäpäiville ja muihin juhliin. Nyt on lahjakorttien sesonkiaika, koska yleensä eniten niitä ostetaan äitienpäiväksi, tai toukokuun lopulla valmistujaisiin. Tämä viikko on nyt hiukan hankala lahjakorttiostoksille, kun torstai on pyhä ja liike on suljettu. Perjantai on koululaisilla vapaapäivä ja Marikin on lsten kanssa kotona eli olen työssä yksin. Olen varautunut siihen, että ostoksilla kävijöitä on tavallista enemmän ja nyt on myös verkkokaupassa hyvät ohjeet lahjakortin ostoa varten.

Ensiksi kannattaa tarkistaa haluaako äiti, tai mummo tulla kosmetologille. Joillakin on vakio kosmetologi ja hyvä hoitosuhde, niin kannattaa myös urkkia kuka kosmetologi on, että lahjakortti tule oikeaan paikkaan. Lahjakortteja ostetaan joko määrätylle hoidolle, tai rahasummalle. Yleisimmät hoidot ovat Nanolift (118€) ja Kosteuttava kasvohoito (87€). Kaikki tekemämme hoidot sovelletaan aina ihotyypin mukaan ja jokainen asiakas saa varmasti itselleen parhaan mahdollisen hoidon. Kortin voi kirjoittaa myös jollekin rahasummalle ja lahjan saaja voi käyttää sen hoitoihin, tai hoitotuotteisiin.  Lahjakortti on voimassa puoli vuotta ja kortissa on ohjeet miten varata hoitoaikaa.

Verkkokaupassa on nyt myös selvä ohjeistus miten sieltä voi kortin ostaa. Sehän on helpoin tapa ja itse ainakin päätyisin siihen ettei tarvitse juoksennella kaupungilla. Verkkokaupasta voi tulostaa kauniin A4 kokoisen kortin johon voi itse kirjoittaa millainen lahja annetaan. Meille ilmoitetaan vaan hoidettavan nimi ja lahjakortti maksetaan tilille. Näin helposti voit ilahduttaa äitiäsi, tai vaimoasi.

4 kommenttia:

 1. Hieno homma tuo verkkokaupasta ostettava lahjakortti. Näin viime tipan ihminenkin saa annettua kunnon lahjan äiskälle. Tuo tulostettava korttikin on kivan oloinen. Samaa tyyliä, kun teidän se pahvikorttikin.
  Jos paikan päälle tulee ostoksille saako silloin sen postikortin kokoisen kortin? Tarviin viikon päähän kans lahjakortin kaiffarin kolmekymppisille. Oletko miten iltaisin työssä ensi viikolla? Voisin ostaa kortin seuraksi jonkun matkakoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä ostettuna lahjakortti on sama, kuin ennenkin eli postikortin kokoinen. Olen ensi viikolla useampana iltana klo 20 saakka töissä, mutta kannattaa varmistaa se päivällä, koska jos viimeinen asiakas syystä, tai toisesta peruuntuu lähden aikaisemmin pois. Hämeenlinnassa tuntuu olevan flunssaa liikkeellä, koska useampi ajan siirto on tullut sairastumisen takia.
   Katsotaan sitten paikanpäällä millaisia matkakokoja tarvitset.


   Inkeri

   Poista
 2. Jos ostan lahjakortin tuohon kosteuttavaan kasvohoitoon ja äitini haluaisikin tuon Nanoliftkasvohoidon, niin voiko hän sitten itse maksaa tuon puuttuvan 31€? Äitini pääsee yleensä työstä noin 15.30 löytyykö teiltä vielä hoitoaikoja sen jälkeen?

  Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me pyrimme olemaan mahdollisimman joustavia lahjakorttiasioissa ja totta kai hoitoa voi muuttaa miten haluaa.
   Kyllä meiltä löytyy aikoja kello 15.30 jälkeen, mutta ne ovat kaikista varatumpia aikoja. Ilta-ajat klo 15 jälkeen ovat yleensä 3-4 viikkoa varattuja, joten kannattaa aika varata mahdollisimman pian.

   Inkeri

   Poista