maanantai 9. toukokuuta 2016

Tähtitarjous Multivitamin Thermofoliantilla kuorit ihosi kesäkuntoon!

TÄHTITARJOUS ON MULTIVITAMIN THERMOFOLIANT kuorintavoide NYT 68€ (82€) ja saat lahjaksi matkakoot Age Smart hoitolinjan Skin Resurfacing Cleanser kuorivasta puhdistusmaidosta ja  Antioxidant Hydramist hoitosuihkeesta, lahjan arvo on 28€.

Multivitamin Thermofolinat kuorinnan pitäisi kuulua aivan kaikkien ihonhoito-ohjelmaan. Se poistaa nopeasti ja tehokkaasti kuolleen hilseilevän solukon, sulattaa mustapäät ja tekee ihosta sileän ja kirkkaan värisen. Multivitamin Thermofoliant on ollut Dermalogican laboratorioille työvoitto. Se on ensimmäinen kosmeettinen aine jossa hyödynnetään myös fysiologiaa. Kun kuorintavoide levitetään iholle ja se joutuu hapen kanssa tekemisiin se saa lämpöreaktion, joka nopeuttaa ja tehouttaa kuorinnan vaikutusta. Lämpöreaktio on lähes tuntumaton, mutta se lisää kuorinnan vaikutusta niin paljon ettei vaikutusaika tarvitse olla, kuin pariminuuttia.

Multivitamin Thermofoliant kuorinta on Dermalogican tehokkain kotikäyttöön tarkoitettu kuorinta. Sitä voi käyttää pari kertaa viikossa ja se sulattaa pois ns.puolikuolluttakin solukkoa. Erittäin hyvä yhdistelmä on käyttää pari kertaa viikossa tehokas Multivitamin Thermofoliant ja muina päinä mieto Daily Microfoliant kuorinta. Näillä saat iholta pois talven kuivuuden ja kosteus imeytyy erinomaisesti.

12 kommenttia:

 1. Mitenkäs couperosaiho suhtautuu tähän lämpiävään kuorintaan? Oma ihoni on todella herkkä punoittamaan ja yleensähän neuvotaan välttämään lämmönvaihteluita couperosaihon kanssa.

  Tiina

  VastaaPoista
 2. Oma ihoni on pahasti couperoottinen ja reagoi kaikkeen punoituksella. Tämä MV Thermofoliant on harvinainen kuorinta mikä ei nosta punoitusta ainakaan mulle. Myös nopeus ja helppous miellyttää.

  VastaaPoista
 3. Tää kuorinta on tosi karkea, joten sopiikos muka couperoosa iholle?

  VastaaPoista
 4. Hämmästyttävää kyllä, että käytännössä on osoittautunut monen asiakkaan couperosaihon tykkäävän Multivitamin Thermofoliantista. Kuorinta on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, mutta en suosittelisi sitä ensisijaisena kuorintana ohuelle, herkälle couperosaiholle. Heidän on paras käyttää ensin näytepussi ja kokeilla miten oma iho reagoi. Ruusufinni-iholle ei kuorinnat sovi eli jos couperosa iholla on taipumus ruusufinniin kuorintaa ei kannata käyttää.
  Tuo lämmön vaikutus on lähes tuntumaton ja se ei rasita couperosaa. Itse ainakin sain ihan kuulostella, että tunnenko lämpöä vai en. Se on todella vähäinen tuntemus. Multivitamin Thermofoliant levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia ja sen jälkeen kevyesti hierotaan sitä kostein sormin ja sitten huuhdellaan pois. Kuivana sitä ei pidä iholla hieroa silloin sen rakeet tuntuvat teräviltä ja se ei ole tarkoitus. Veden kanssa rakeet hajoavat nopeasti ja kuorinta-aine muuttuu geelimäiseksi.
  Multivitamin Thermofoliant on erittäin suosittu kuorinta-aine sen helppouden ja nopeuden vuoksi.

  Inkeri

  VastaaPoista
 5. Kerron vielä, että valitettavasti tuossa blogin sivussa on vielä mainos edellisestä Tähtitarjouksesta. Sitä ei pysty ajastuksella muuttamaan ja nettiapulainen Katja on lomalla ja tulee tiistaina, joten se vaihdetaan pian. Verkkokaupassa tarjous on ajantasalla.
  Huomasin myös, että Iltasanomissa on haastatteluni miiliumeista, jos haluatte lukea.

  Inkeri

  VastaaPoista
 6. Eikös tämä ole sukulaisten suosimista?? Tuo iltsikan toimittaja on kuulemma sisaresi. Aika härskiä mainostaa sukulaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi kateus tehdä kuulolle tempun. Inkerillä ei ole sisaruksia ja serkkujakin vain yksi ja hänkin on miespuolinen ja tuo toimittaja oli etunimestä päätellen nainen. Kateus saa aikaan kummallisia asioita.

   Poista
 7. Inkeri on tietääkseni ainoa lapsi.

  VastaaPoista
 8. Eiköhän se niin ole että niitä haastatellan kenellä on sanottavaa ja Inkeri on oman ammattina arvostettu asiantuntija. Tunnet hänet ekaluokkalaisesta asti eikä hänellä ole sisaruksia eikä paljon muutakaan sukua.


  Kaikkea se kateus teettää.
  Tarja

  VastaaPoista
 9. Mistähän tämäkin tieto on saanut alkunsa? Tuo Iltasanomien toimittaja Leeni Hoimela on minulle aivan vieras ihminen. En ole koskaan edes tavannut häntä, koska pidämme yhteyttä sähköpostin välityksellä. Hän ottaa yhteyttä minuun, kun tarvitsee kosmetologin asiantuntemusta. Sitä paitsi hän on minua 20v nuorempikin.
  Minulla on todellakin, niin pieni suku etten valitettavasti juurikaan pysty sukulaissuhteita käyttämään hyväksi. Sisaruksia minulla ei todellakaan ole.

  Inkeri

  VastaaPoista
 10. Kyllä on aivan älytön kommentoinnin aihe. Miksi heti pitää keksiä jotain vilpillistä, jos joku menestyy ihan omilla ansioillaan. Kyllä kateus on valtava.

  VastaaPoista
 11. Onkohan tämä kateus ja kyttääminen pikkukaupunkien ongelma? Hämeenlinnan kokoisessa kaupungissa lähes kaikki tuntee toisensa ulkonäöltä. Jos joku erottuu keskivertomassasta heti aloitetaan parjaaminen. Inkerin ammattitaito ja osaaminen on ollut paikallislehdissäkin esillä, mutta nyt oikein iltalehti sen noteeraa ja sehän on kauheaa muiden mielestä. Toisten yrittäjien pitäisi kannustaa, mutta kateus pistää keksimään muita selityksiä

  K.S

  VastaaPoista