maanantai 23. toukokuuta 2016

Tähtitarjous on Total Eye Care sk 15

TÄHTITARJOUKSENA ON TOTAL EYE CARE sk15 silmänympärysvoide NYT 49€ norm. 62€ ja saat lahjaksi Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoiteen matkakoon ja Youngbloodin ripsiväristä kokeilupakkauksen. Lahjatuotteiden arvo on 35€.

Nyt sinulla on loistava tilaisuus hoitaa silmänympärykset hyvään kuntoon. Total Eye Care sk 15 on ainutlaatuinen silmänympärysvoide, koska siinä on aurinkosuoja. Sen lisäksi Total Eye Care sk 15 sisältää mineraalipigmentin, joka vähentää tummien silmänympärysten näkymistä. Total Eye Care sk 15 silottaa pikkuryppyjä, poistaa turvotusta ja vähentää silmänympärysten tummuutta. Kesällä se on aivan välttämätön tuote tuon aurinkosuojan vuoksi, mutta sitä voi käyttää myös öisin. Total Eye Care sopii myös nuoren naisen ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi, koska se on hyvin kevyt ja kosteuttava. Se on myös hyvä lahjaidea valmistujaisiin, koska lukemisesta rasittuneet silmänympärykset saa siitä elvytystä.

Age Reversal Eye Complex matkakoko tulee lahjatuotteena ja pääset kokeilemaan Dermalogican tehokkainta silmänympäryshoitoa. Age Reversal Eye Complex on super ryppyvoide ja sitä käytetään ainoastaan yöksi. Matkakoko riittää noin kaksi viikkoa ja siinä ajassa jo näet vaikutuksia. Age Reversal Eye Complex vähentää rypistymistä ja estää veltostumista ja turvotusta. Kaupan päällisenä saat myös YB:n musta ripsivärin kokeilupakkauksen, jota pystyy käyttämään vähintää pari viikkoa. Näin pääset kokeilemaan YB:n suosikkituotetta ja huomaat itse miten hyvä ripsiväri se on. Se on vesiliukoinen, mutta vettä hylkivä joten se ei lähde valumaan pienessä tihusateessa, tai hikoillessa. Sen voi kuitenkin pestä pois puhdistusmaidolla. Huomio myös, että Suomen Astma-ja Allergia liitto suosittelee Youngbloodin meikkejä ja ne sopii todella herkkäsilmäiselle. Tämä on harvinainen tilaisuus kokeilla tuota ripsiväri, koska kokeilupakkauksia meikeistä on äärimmäisen harvoin saatavilla. 

2 kommenttia:

  1. Miten meikki pysyy tämän silmävoiteen päällä? Epäilyttää hiukan kun siinä on tuo aurinkosuojakin luulisi sen olevan aika paksu.

    VastaaPoista
  2. Meikki pysyy oikein hyvin Total Eye Care sk 15 päällä, koska se on todella ohut ja hyvin imeytyvä voide. Se antaa erittäin hyvä pohjan silmämeikille, koska sen tummuutta poistava mineraalipigmentti pohjustaa luomet oikein hyvin.

    Inkeri

    VastaaPoista